БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Какво точно се случва с европейския футбол?

Както може би сте забелязали, екипът на БЕТновини тотално се дистанцира от публикуването на пикантни новини и непотвърдена информация в търсене на сензационни заглавия на статии, чиято цел е единствено и само привличане на трафик към сайтовете.

На всеки няколко часа излиза различна информация относно това дали дадено първенство ще бъде закрито или анулирано, като дори се говори и за сигурно отлагане на ЕВРО 2020.

Считаме за наш дълг да Ви информираме, че всичко това са спекулации и неподплатени с факти твърдения! Единственото сигурно към днешна дата е това, че почти всички шампионати в Европа се поставят на пауза за минимален срок от 2 седмици, включително Шампионска Лига и Лига Европа.

На 17.03.2020г (след 3 дни) ще се проведе видео заседания на УЕФА, в което ще вземат участие президентите на футболните федерации на всички държави, които са под егидата на УЕФА! На това заседание ще се направи план относно това - кога и как ще се доиграят всички европейски турнири. Всъщност това ще е първото официално обсъждане на бъдещето на ЕВРО 2020, за което вече медиите изписаха какво ли не.

В общи линии след 17ти ще имаме някаква яснота относно футболния график на Стария континент.

Що се отнася до нашата секция с футболни прогнози – екипът ни е изместил фокусa върху турската Супер лига и Висшата лига на Русия, където на този етап не се налага прекратяването на първенствата.