БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

ПАОК и Бешикташ си вкараха четири гола на ставка 3.80. Гърците продължават напред

26 август 2020 | 08:24

 

В една от най-интересните срещи за изминалия ден, гръцкият ПАОК успя да елиминира турския Бешикташ в изключително интересен за наблюдаване двубой. Основното в тази среща бе нейната резултатност, като преди началото на двубоя букмейкърите определено очакваха малко попадения. Ставката за над 2.5 гола беше около 2.20, а тази за под 2.5 попадения около 1.70. Само че двата отбора се хвърлиха в люти атаки още от първите минути на мача и попаденията не закъсняха. Още в седмата минута домакините откриха резултата с гол на Кристос Цолис. ПАОК не спря до тук и вкара още две попадения до 30-тата минута на срещата. В края на полувремето Бешикташ върна един гол, благодарение на Кайли Ларин. Така бе покорен коефициент от 3.80 за над 3.5 попадения. В началото на втората част домакините пропуснаха възможността да направят победата си още по-изразителна, след като Чуба Акпом пропусна от бялата точка. Пропуск от дузпа за тима на ПАОК бе на внушителната ставка от 18.00.

Въпреки че букитата се заблудиха в преценката си за резултатността на мача, те даваха с право по-нисък коефициент за успех на домакините. Независимо от това, ставката от 2.20 за победа на ПАОК си бе достатъчно примамлива и в крайна сметка се оказа печеливша. Друг успешен залог беше Гол / Гол, а коефициентът за неговото осъществяване бе около 1.80. С класирането си напред гърците покориха и ставката от 1.60 за продължаване към третия квалификационен кръг на надпреварата. Коефициентът Кристос Цолис да отбележи бе около 3.00, а шансът да е първи голмайстор се оценяваше на ставка от близо 6.00.

Можем да кажем, че освен в ставките за голове, в другите залози букитата бяха клинично точни. Успяха да предвидят успеха на ПАОК, въпреки че на хартия гостите бяха в по-добра форма. Въпреки това, домакинството оказа своето влияние и гърците продължиха напред.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }