Всичко или нищо за Лудогорец. Примамлива ставка от 2.40 за успех на българския шампион26 август 2020 | 14:15

Лудогорец се изправя в битка на живот и смърт срещу датския шампион Мидтиланд. Българите изтеглиха възможно най-тежкия съперник в тази фаза на надпреварата, но момчетата на Върба със сигурност ще излязат пределно мотивирани в преследване на победата. Орлите стартираха кампанията с изненадваща загуба от Ботев Враца с 3-1, но след това набраха скорост и са в серия от три последователни успеха. В първият квалификационен кръг бе надигран черногорския Будучност с 3-1 като гост, а днес разградчани са домакини на изключително сериозен опонент. Гостите подновяват вътрешния шампионат в средата на септември, а предната кампания приключи преди месец. Така Мидтиланд подържа формата си само с приятелски срещи и ще бъде любопитно да видим в какво спортно-техническо състояние ще бъдат гостите.

Коефициентите за двата тима са близки един до друг, като има леко предимство в полза на деветкратните шампиони на България. Победа за орлите е оценена на ставка от 2.40, докато успех за датския тим е на коефициент 2.80. Равенството пък е най-високия маркет в случая и е оценено на 3.30. Шансовете на българите да продължат напред също са по-добре оценени и са на коефициент от около 1.80. Вероятността Мидтиланд да се промъкне до третия предварителен кръг е с коефициент от 2.00.

Що се отнася до попаденията, там ставките за над и под 2.5 гола също са близки, като съответно са 1.90 и 1.85. Вероятността да видим над 3.5 гола е на коефициент 3.30.

За жалост нямаме предложения за голмайстори. Съперниците са изключително равностойни, като равенство на полувремето изглежда логичен маркет. Ставката това да се случи е 2.10. Единицата и двойката на почивката с съответно 3.00 и 3.35.

Букитата очакват двата тима да покажат добри качества в атака и оценяват вероятността да видим попадения в двете врати на ставка от около 1.70. Все пак е любопитно да погледнем и евентуалните победи на двата тима без да допуснат гол. Коефициентът Лудогорец да победи на нула е 4.10, докато шансът това да сторят гостите от Дания е оценен на 4.80.

Със сигурност ни очаква страхотна среща, а утре ще направим анализ на това, кои от тези маркети се реализираха в действителност.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }