БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Коефициент от 1.80 за Брест срещу Сараево

26 август 2020 | 13:15

 

Динамо Брест приема босненския Сараево във втория квалификационен кръг на Шампионската Лига. Очакваше се, че домакините ще загубят срещу Астана в миналия си мач, но за сметка на това беларусите разгромиха своя казахстански опонент с 6-3. Този мач се превърна в истинска голеада, а домакините показаха невероятна игра в атака. Все пак, щом допуснаха цели три гола е ясно, че изпитват затруднения в защита и срещу по-солиден тим ще срещнат сериозни затруднения. Всъщност, според букитата шансовете на Динамо са много по-добри в днешната среща. Срещу Астана коефициентът за победа на беларуския шампион бе над 2.50, докато днес успех за домакините се оценява на 1.85. Равенството е на ставка 3.70, докато успех на гостите явно се счита за малко вероятен и е на коефициент от 4.40. Формата на домакините във вътрешното първенство продължава да е критична, като след успехът над Астана последва неочаквано поражение с 2-1 от предпоследния Белшина. Това прати шампионите на страната на незавидното десето място, като шансовете за ново евроучастие са по-скоро илюзорни. Именно за това домакините ще хвърлят всичко в днешната среща.

Отборът на Сараево стана шампион през миналия сезон и сега ще защитава името на страната си в най-престижния клубен турнир на планетата. В първия квалификационен кръг гостите постигнаха успех с 2-0 над уелския Конан Номадс. Днес изпитанието ще е неимоверно по-голямо. Нека разгледаме останалите интересни коефициенти.

Букитата са раздвоени в преценката си дали ще станем свидетели на много попадения, като ставките за под 2.5 и над 2.5 гола са доста близки и съответно са 2.00 и около 1.85. Ставката за над 3.5 е най-високия маркет за голове в тази среща и е около 3.40.

По въпросът дали ще станем свидетели на попадения и в двете врати също цари паритет, като гол / гол е оценен на ставка 1.80, а обратният залог е на коефициент 1.90.

Единственият хендикап, който се предлага за този мач е 0-1, като ставките за единица, равенство и двойка са съответно 3.10, 3.60 и 1.90.

Брест е отявлен фаворит, но гостите със сигурност биха могли да изненадат неприятно своя домакин.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }