БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Може ли Виктория Пилзен да изненада АЗ Алкмаар на коефициент 4.00?

26 август 2020 | 11:47

 

АЗ Алкмар посреща Виктория Пилзен в мач от втория квалификационен кръг на Шампионската Лига. Домакините са фаворит според букмейкърите, но дали чехите са способни на изненада? От 17:30 българско време ще получим отговор на този въпрос. Двата тима в момента се подготвят за новия сезон, но формата на домакините е трагична в сравнение с тази на гостите от Пилзен. АЗ записа четири загуби и само една победа в контролите си до момента, докато Виктория има стопроцентов успех, побеждавайки във всичките си пет проверки.

Първенството в Холандия така и не бе доиграно, като новият шампионат също не е започнал все още. За сметка на това чешката Лига стартира, като гостите в тази среща записаха успех при домакинството си на Опава. Запознахме се с предполагаемата форма на съставите, а сега е време да разгледаме по-интересните коефициенти в тази среща.

Започваме с примамливата ставка за успех на тима от Пилзен. Букмейкърите оценяват възможността Виктория да спечели този мач с коефициент около 4.00, а единицата е на ставка около 2.20. равенството е оценено на коефициент 3.50. Шансът домакините да се класират е на ставка от 1.50, а този в полза на гостите е 2.50. За маркета „Двоен шанс“ си заслужава единствено Х2 на ставка 1.80, тъй като 1Х и 12 са на прекалено ниски коефициенти. Двата тима показват добра резултатност, за това залогът гол / гол е доста логичен, а ставката е около 1.80. Обратният маркет, а именно поне един от тимовете да не се разпише е на коефициент от 2.00.

Букитата дават шанс около 3.20 тази среща да влезе в продължения. Ставката от 3.80 за победа на АЗ Алкмаар с поне два гола разлика е отличен залог за тези, които са сигурни в категоричния успех на домакините.

Нека обърнем внимание и на очакванията на букмейкърите за резултатността на този мач. Ставката за над 2.5 гола е 1.90, а тази за под 2.5 попадения е точно 1.87. Това показва, че тази среща е особено непредвидима по отношение на това колко попадения ще видим. Най-високият маркет за голове е на ставка 13.00 и е за залог от над 5.5 попадения.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }