Дъ Ню Сейнтс със ставка от 3.90 за домакинска победа над Жилина27 август 2020 | 15:10

Тимът на Дъ Ню Сейнтс не е играл футбол от шести март. Уелсците тогава бяха на второ място във временното класиране на Висшата Лига на страната и така получиха шанса да играят в първия предварителен кръг от Лига Европа. Днес домакините ги чака тежко изпитание, а именно отбора на Жилина. Словашкият тим завърши на второ място през миналата кампания след отбора на Слован Братислава и ще се бори със зъби и нокти да се класира за груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир. В момента гостите са на четвърто място в новото първенство, от което се изиграха четири кръга, а активът на Жилина е шест пункта. Отборът записа два победи и също толкова поражения, а днес е фаворит според букитата.

Победата на жълто-зелените е оценена на коефициент 1.80, докато триумф за домакините е на ставка от около 3.90. Равенството пък е 3.80. Като цяло това са доста примамливи коефициенти, както за търсещите изненада, така и за тези, които вярват в успеха на гостите. 1Х е на коефициент от 2.00, като е най-нерисковия залог за търсачите на силни усещания.

Букмейкърите явно очакват попадения и дават ставка от 1.65 за над 2.5 гола. Под 2.5 е на коефициент от 2.20. Тук най-високият залог определено е за линия от под 1.5 гола на ставка 4.30. Дали си струва този риск, всеки може да прецени за себе си.

Интересени стават коефициентите при хендикап 1-0. Тогава домакините имат предимство и ставката за единица пада до 2.00. Който вярва в изразителната победа на Жилина може да играе двойката на коефициент 2.80, докато равенството е на ставка 3.70.

Друг добър маркет е „Жилина без залог“. Така се подсигурявате при успех на фаворита, а в този случай победата на светците и равенството са на ставки съответно 1.90 и 1.80.

Срещата ще бъде интересна, а дали Дъ Ню Сейнтс могат да поднесат изненада предстои да разберем.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }