Кукеси срещу Славия – най-равностойната среща според букмейкърите27 август 2020 | 12:33

Албанският вицешампион Кукеси посреща Славия в мач от първия квалификационен кръг за влизане в групите на Лига Европа. Според букитата силите в тази среща са много изравнени, като след малко ще разгледаме по-интересните коефициенти за този мач. Домакините завършиха сезона с изоставане от четири точки от шампиона Тирана, а новата кампания все още не е започнала. Славия изигра три кръга от началото на българското първенство, но за съжаление не познава вкуса на победата в тези мачове. Именно лошата форма на белите подлага на съмнение шансовете им да продължат напред към заветната цел. Това е и най-равностойната среща в този първи квалификационен кръг според букмейкърите.

Успехът на Кукеси е оценен на 2.60, като вероятността Славия да си тръгне като победител е на същата ставка. Равенството пък е на коефициент 3.40.

Букитата дават вероятност тази среща да влезе в продължения на ставка 3.00, а 1Х и Х2 са на коефициент около 1.45.

Очакванията са за слаборезултатна среща и ставките за над и под 2.5 гола са съответно 2.20 и 1.60. Най-високата ставка за голове е за маркета над 3.5 попадения и е 4.10. Смятам, че с оглед очакванията за борбен и нерезултатен футбол, е много любопитно да обърнем внимание на залога за под 1.5 гола, който е на коефициент 2.90.

Маркетът за гол / гол е на ставка 1.90, а шансът поне един от тимовете да не се разпише е оценен на 1.80. като цяло почти всички залози са с огледални коефициенти, тъй като силите на двата тима са изключително изравнени.

Много е вероятно развръзката на тази среща да се осъществи през втората част на двубоя, за това е любопитно да погледнем основните маркети за първото и второто полувреме.

Единицата, равенството и двойката като изход на първото полувреме са съответно 3.20, 2.00 и 3.50. Логично, нещата малко се променят за изхода на втората част, като ставките са съответно 2.80, 2.40 и 3.00.

Очаква ни наистина любопитна среща, която не е за изпускане.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }