Мидтиланд попари Лудогорец на коефициент 2.8027 август 2020 | 10:43

Българският шампион Лудогорец отпадна безславно от битката за влизане в груповата фаза на Шампионската Лига. На Хювефарма Арена домакините загубиха с 0-1 от датския първенец Мидтиланд и така ще се включат в битката за класиране в Лига Европа от следващия квалификационен кръг. Гостите стояха по-добре на терена през цялата среща и заслужено продължават похода си към групите на турнира. Всички знаехме, че този мач ще е изключително труден за орлите, тъй като това бе възможно най-тежкия съперник, който жребият можеше да отреди за българския първенец. През първото полувреме гостите бяха далеч по-добрия тим, като само късметът спаси Лудогорец от това да допусне попадение преди почивката. След паузата датчаните поведоха, а силите на момчетата на Върба така и не стигнаха дори за равенството. В крайна сметка по-добрият тим на терена продължи напред, а в срещата бяха покорени интересни коефициенти.

Победата на Мидтиланд бе на ставка 2.80, като много от безпристрастните фенове на играта със сигурност са се възползвали от този подарък от страна на букитата. Ставката за класиране в следващия кръг на датския клуб също беше добра и различните букмейкъри я предлагаха в диапазона 1.90-2.00.

Букитатата отново не бяха точни в преценката си за попаденията, като очакваха да станем свидетели на поне два гола и дадоха чудесна ставка от 3.60 за под 1.5 попадения. Както знаем срещата завърши 0-1 и този залог бе изпълнен. Лудогорец не успя да се разпише и това изпълни маркета „поне един от двата тима да не отбележи“, който бе на коефициент 2.10.

Равенство на полувремето също бе един от логичните залози, които очаквано се осъществиха. Коефициентът това да се случи бе 2.10. Изключително висока бе ставката за реми на полувремето и успех за гостите през втората част. Този залог бе с коефициент от 16.00, но разбира се си беше доста рисков. Все пак, който си е пробвал късмета не останал разочарован.

Така приказката на Лудогорец в Шампионската Лига приключи. Сега всички усилия ще бъдат насочени към влизане в групите на Лига Европа.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }