Локомотив Пловдив фаворит срещу Искра. Коефициент 1.70 за успех на българския тим27 август 2020 | 16:00

Смята се, че ЦСКА София няма да има проблем срещу малтийския Сиренс, а визитата на Славия на Кукеси в Албания ще е най-тежкия мач на българските тимове в тази фаза на турнира. Така срещата между черногорския Искра и Локомотив Пловдив остава малко в сянка, а това не бива да е така, защото този двубой ни предлага изключително интересни коефициенти, от които всеки залагащ трябва да се възползва. От началото на първенството в Черна Гора са се изиграли два шампионатни кръга, като Искра има четири точки, тоест победа и равенство и все още не познава горчивината на поражението. Прави впечатление изключително ниската резултатност на тима. В двата шампионатни двубоя на Искра беше вкаран само един гол, а предквалификационния си мач от Лига Европа днешните домакини спечелиха след нулево равенство и изпълнение на дузпи. Пловдивчани изиграха три срещи от родното първенство, в които записаха два успеха и една загуба от градския съперник Ботев. Днес българите са отявлен фаворит, като настъпи моментът да разгледаме интересните коефициенти, предлагани от букитата.

Успехът за гостите то Пловдив е оценен на ставка от около 1.70, което си е добър коефициент с оглед разликата в класите между двата тима. Шансът домакините от Даниловград да спечелят е на ставка 4.70, докато равенството е 3.70.

Вероятността срещата да влезе в продължения е оценена на 3.50, а цялостният шанс домакините да продължат напред на 3.10. Двойният шанс 1Х е на ставка 2.10.

Маркетите за голове са с много близки стойности, като над 2.5 попадения е с коефициент 1.90, а обратният залог е на ставка 1.85. Най-високият коефициент за голове е за линията от под 1.5 гола и е 3.45. Въпреки това, ако търся голяма ставка, бих предпочел маркета над 3.5 попадения на коефициент 3.30.

Вероятността двата тима да се разпишат е оценена на 1.90, а обратният залог на 1.80. При хендикап 1-0 нещата се накланят в полза на домакините и коефициентите за 1,Х и 2 стават съответно 2.10, 3.45 и 2.70. Който смята, че Локо ще разгроми съперника си може да пробва и този залог.

Има и няколко комбинирани залози, които не са за изпускане. Ако сте сигурни в успеха на Локомотив и вярвате, че двата тима ще успеят да се разпишат, то вашият залог ще бъде на ставка 3.55. Категоричната победа на нула за българския тим е оценена на 2.70.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }