БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Шагадам – Небитчи 18.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.32 | Равен: 4.10 | Гост: 6.80

над 2.5 гола: 1.82 | под 2.5 гола: 1.82





На стадион Шагадам в Туркменбаши, едноименния местен тим посреща аутсайдера Небитчи в двубой от 9-тия кръг на туркменистанската Йокари Лига.

Домакините от Шагадам вече са на четвърто място в класирането. Тимът спечели три победи в осем кръга, завърши наравно три пъти и загуби в два мача. Тимът на Александър Клименко определено е един от нискорезултатните отбори в лигата – тимът отбеляза едва 5 и допусна същия брой през сезона дотук. След три поредни победи в Йокари лига, Шагадам раздели точките с Ашгабат в средата на седмицата. Съставът на Клименко няма загуба в 4-те си двубоя у дома дотук, записвайки 2 победи и 2 ремита. В 3 от тези 4 двубоя, наблюдавахме под 1.5 гола в мача. В 4 от последните 5 директни двубоя между двата тима тук в Туркменабаши, Шагадам бе краен победител.

Гостите от Небитчи са на 6-та позиция във временното класиране. Момчетата на наставника Аманмират Мередов загубиха и 4-те си гостувания дотук през кампанията. За осем кръга те успяха да спечелят само два пъти, но отборът загуби останалите мачове. Трябва да отбележим, че Небитчи вкарва малко повече от днешния си съперник – 6 гола, но пропусна почти три пъти повече – цели 15.  Като гост Небитчи загуби от Ахал (0-2), Кьопетдаг (0-1), Ашхабад (2-5) и Мерв (0-2). Съставът на Мередов изпитва сериозни проблеми със защитата. Небитчи, заедно с Мерв, допуснаха най-много в първенството на Туркменистан. При такава статистика  е трудно за гостите в предстоящата среща да разчитат на нещичко от двубоя.

Домакините от Шагадам играят прибрано, и според противника, като често завършват мачовете си при резултат 1-0. Нещо подобно може да се очаква и от днешния двубой, но слабата защита на гостите според мен ще позволи на домакините да вкарат дори повече от един гол.

 

 

Прогноза: Само Шагадам да отбележи в мача

Коефициент: 1.94