Бундеслигата се завръща със страхотна Бонус Оферта от сайта за залози УинБет

Край на голямото чакане! Днес е денят, в който големият европейски футбол се завръща!

Днес Бундеслигата се подновява със солидна порция от цели 6 футболни двубоя, единият от които е Рурското дерби между отборите на Борусия Дортмунд и Шалке 04.

От българският сайт за залози WinBet.bg са се погрижили голямото завръщане да бъде още по-интригуващо и са подсигурили страхотен бонус за всеки един гол, който бъде отбелязан в двубоите от футболния уикенд в Бундеслигата.

Всеки клиент на УинБет, който направи залог на стойност поне 20лв при коефициент от 1.30 или повече за избрана от него среща от Бундеслигата, ще получи по 2лв. бонус за всеки отбелязан гол от всички мачове за текущия ден.

Пример:

Ако даден клиент заложи 20лв на срещата Борусия Дортмунд – Шалке 04, на коефициент по-голям от 1.30 и в шестте мача от днешната програма бъдат отбелязани общо 20 гола, в игралната му сметка ще бъде зареден бонус в размер на 40лв.

Залози направени НА ЖИВОняма да се зачита като квалифициращи такива. За да участвате в промоцията трябва залогът да бъде направени преди началото на избраната от вас среща.

Важат Правила и Условия!