БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Четири двубоя и нито една изненада в туркменистанската Йокари Лига | Анализ 04.05.2020

Единствените футболни срещи, които се изиграха през вчерашния ден, бях тези от туркменистанската Йокари Лига и младежката лига на Туркменистан.

Във всичките 4 двубоя крайният изход бе в полза на отбора домакин, а букмейкърите отново бяха безапелационно точно в определянето на коефициентите за въпросните двубои.

Забележете, че и двата фаворита със ставки от по 1.30 (Алтин Асир и Ахал U20 ) спечелиха своите двубои точно с по 3 гола разлика и оправдаха високите очаквания към тях, побеждавайки опонентите си съответно с 4:1 и 3:0.

В останалите две срещи Мерв се наложи с 2:0 над Небитчи за ставката от 1,90, а Шагадам записа минимална победа над Копетдаг след 1:0 на Туркменбаши Стейдиъм, което бе оценено на 2,30 коефициент.

Четири двубоя, нито една изненада и отново перфектно изчислени коефициенти – така можем да определим изминалия футболен понеделник.

За днес сме ви подготвили обоснована футболна прогноза за единствения мач от днешната програма, в който лидерът в туркменистанската Йокари Лига – Ахал, ще посрещне отбора на Енергетик в последния мач от кръга.