БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Рутинна победа за Ахал в очакване на решението за рестарт на Бундеслигата | Анализ за 05.05.2020

Днешният анализ на случилото се през изминалия ден ще бъде доста по-кратък от обичайното поради факта, че във вчерашния ден се изигра само една футболна среща.  Отборът на Ахал, който е лидер във временното класиране на туркменистанската Йокари Лига, успя да победи Енергетик с 2:0, с което затвърди заявката си за спечелването на шампионата. Това беше и третия пореден ден, в който букмейкърите не допускат никаква грешка в определянето на предварителните коефициенти. След като в неделя и понеделник не станахме свидетели на нито една изненада, във вчерашния ден букитата отново бяха много точни и бяха оценили победата на Ахал с коефициент от около 1.25, а хендикапът от -1 гол бе със ставка от 1.65.

Който е играл на сигурно през последните 3 дни със сигурност е успял да познае доста мачове, защото наистина не успяхме да станем свидетели на нищо различно от предварително очакваното.

Днес може би е един от последните дни, в които няма да се проведе нито един футболен двубой. Всички тръпнем в очакване на изявлението на Канцлера Ангела Меркел, която днес трябва да даде зелена светлина за стартирането на Бундеслигата. Едно “да“ от нейна страна, ще означава, че след по-малко от 10 дни (на 15.05)  ще можем да наблюдаваме ТОП футбол в лицето на Първа и Втора Бундеслига. Бъдете сигурни, че ако това се случи, буквално до 2-3 седмици всички първенства ще последват примера на немците и отново ще можем да се наслаждаваме на качествен футбол.

За по-нетърпеливите, още днес сме публикували една от обоснованите си футболни прогнози за утрешния ден, която може от криете в секция “ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ“.