БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Хетафе – Еспаньол 16.06.2020 | Прогноза

Домакин: 2.05 | Равен: 3.20 | Гост: 4.40

над 1.5 гола: 1.52 | под 1.5 гола: 2.48





Тимът на Еспаньол ще търси втора поредна победа в Ла Лига, гостувайки на преследващия топ 4 Хетафе във вторник вечер. Каталунците се нуждаят от точки, които могат да се окажат жизненоважни за запазването на мястото на тима в елита.Съставът на Абелардо Фернандес записа победа с 2-0 над Алавес при завръщането на Ла Лига, но Хетафе понесе удар по нажеждите си за челната четворка, като претърпя разочароващо поражение с 2-1 в Гранада.

Домакините от Хетафе са на пето място във временното класиране, на точка зад четвъртия Реал Сосиедад и с равни точки с шестия Атлетико Мадрид. Синьо-белите правят впечатляваща кампания до този момент и са все още в спора за място в Шампионска лига. Напоследък обаче се забелязва влошаване във формата им, тъй като състават на Хосе Бордалас има само 1 победа в последните си 5 шампионатни двубоя, записвайки 3 загуби. Неманя Максимович, Хайме Мата и Мауро Арамбари се завръщат след наказания, като триото се очаква да се завърне в стартовата единайсеторка за двубоя във вторник. Мата трябва да се присъедини към Хорхе Молина в последната третина, докато Максимович и Арамбари се очаква да оперират в средата на терена, като наставникът Бордалас ще се опита да размести състава след поражението в Гранада.

Гостите от Еспаньол записаха жизненоважни три точки срещу Алавес в събота, след успех с 2-0 у дома с головете на Бернардо Еспиноса и Ву Лей. Каталунците се намират все още на дъното на таблицата, но сега са с равен точков актив с 19-тия Леганес. Селта Виго е на спасителното 17-то място,  само на три точки пред Еспаньол. Победата след паузата бе първа за състава на Абелардо Фернандес в последните 5 двубоя в Ла Лига, но каталунците трябва да печелят точки на всяка цена. Себастиен Корхия все още не е на разположение поради контузия в коляното, но вратарят Диего Лопес се завръща в игра след наказание. Съставът на Еспаньол е в добра кондиция и форма, а и в настроение след успеха след паузата, така че не би било изненада да видим по-голямата част от игралите срещу Алавес и днес. Ву Лей, който в момента е свързан с Уулвърхемптън Уондърърс, вероятно отново ще има място в атаката заедно с Джонатан Калери, като Адрис Ембарба също ще запази мястото си.

Еспаньол игра силно срещу Алавес през уикенда, но Хетафе ще бъде много по-силен, отколкото срещу Гранада, поради завръщането на тримата си ключови играчи. Очаквам завързан мач в столицата, като двата отбора ще си разменят попадения.

 

Вероятен стартов състав за Хетафе: Сориа, Мирамонтес, Ечеита, Даконам, Суарес, Етебо, Тимор, Куку, Ньом, Дейверсон, Молина

Вероятен стартов състав за Еспаньол: Ойер, Вила Росельо, Кабрера, Бернардо, Х.Лопес, Мелендо, Д.Лопес, Рока Хунке, Ембарба, Каллери, У

Прогноза: Гол/гол

Коефициент: 2.22