БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Сивасспор – Денизлиспор 15.06.2020 | Прогноза

Домакин: 1.54 | Равен: 4.30 | Гост: 6.00

над 2.5 гола: 1.76 | под 2.5 гола: 2.08

 

Предстои да се изиграе 27 кръг от турската Суперлига, а последният мач от кръга противопоставя съставите на Сивасспор и Денизлиспор. Домакините са на четвъртата позиция с актив от 49 точки, като изостават само на една от третия Галатасарай и на седем от лидера Трабзонспор, който трябва да отбележим, е с мач по-малко. При евентуална победа на храбрите днес, можем да станем свидетели на изключително любопитна битка за титлата. Тимът бе изключително категоричен в началото на сезона, но напоследък редува слаби и силни игри, и не е много ясно кое лице на отбора ще видим днес. Сивасспор спечели само две от последните си осем срещи, като загуби три и записа също толкова равенства. Именно за това споменах, че формата на състава от град Сивас е изключително непостоянна и няма да е много изненадващо, ако днес направят грешна стъпка, въпреки важността на мача. Друго, което ме навежда на мисълта, че домакините могат да не спечелят днес е фактът, че в три от последните си четири срещи пред собствена публика, храбрите спечелиха само веднъж, записвайки три равенства в останалите си мачове.

Гостите от Денизлиспор се намират на десето място в класирането и буквално не играят за нищо. Знаем колко коварни са тимове в тяхното положение и колко главоболия могат да създадат на отборите, срещу които се изправят. Формата им в последните три мача преди прекъсването беше добра, записвайки два успеха и престижно равенство с Фенербахче. Що се отнася до представянето на тима като гост, цифрите са още по-обнадеждаващи за петлите, тъй като те загубиха само две от последните си седем визити, като в една от тези срещи спечелиха изненадващо срещу лидера Трабзонспор.

Смятам, че въпреки статуса на Сивасспор като фаворит, тази среща е удобна да се потърси изненада. На фона на статистиката, която ви предоставих, мисля че е съвсем възможно Денизлиспор да вземе поне точка в тази среща, а и нека не забравяме за трудностите, които изпитват домакините, когато няма публика. Всъщност, предстои да разберем дали това правило ще важи и за Турция, но определено смятам, че в тази среща можем да видим интересна изненада.

Вероятен стартов състав за Сивасспор: Самаса, Гояно, Апиндангойе, Османпаша, Чифтчи, Аксой, Арслан, Йозтекин, Хакан, Кълъч, Ятабаре

Вероятен стартов състав за Денизлиспор: Акар, Лопес, Юмлу, Йълмаз, Бергдич, Онази, Аисати, Муравски, Мбамба, Родалега, Бароу 

Прогноза: Равенство 

Коефициент: 4.30