БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Президентът на ПСЖ обяви: Мбапе и Неймар няма да си тръгнат никога

13 август 2020 | 19:00

 

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи заяви след победата над Аталанта с 2-1, че големите звезди на тима Килиан Мбапе и Неймар ще останат в клуба. Припомняме, че снощи парижани обърнаха бергамаските с два гола в продължението на срещата, като в едното попадение бе замесен Неймар, а асистенцията за втория гол дойде от младия французин.

Двамата имат договори със столичния тим до 2022 година и все по-усилено започна да се говори за трансфери и на двамата. Смята се, че бразилецът ще се завърне в Барселона, докато най-големи апетити за подписа на Мбапе изявяват от Реал Мадрид и Ливърпул. Въпреки това, Ал-Хелайфи заяви, че атакуващото дуо ще остане в Париж, докато той ръководи клуба.

„Всички твърдяха, че не сме готови за Шампионската Лига, заради липсата на мачове, но ние демонстрирахме чудесен манталитет. Целта ни е да спечелим турнира, но днес няма да мислим за финала, а единствено за следващия ни мач. Тази победа е изключително важна за нас, имахме нужда от нея. Килиан и Неймар са едни от най-добрите играчи в света, но целият отбор изигра страхотен мач. Ней беше на невероятно ниво. В последните месеци отношението му се промени. Определено и двамата ще останат. Никога няма да си тръгнат“, завърши Ал-Хелайфи.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }

Добавате BetNovini като икона за бърз достъп на вашия екран.

Добавяне
×