БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Коефициент 10! Това е оценката за още една изненадваща победа на Олимпик Лион в Шампионска Лига!

15 август 2020 | 12:10

Ещадио Жозе Алваладе е готов да посрещне отборите на Манчестър Сити и Олимпик Лион. Двата тима ще премерят сили в четвъртфинална среща от турнира Шампионска лига. Двубоят е 22:00 часа българско време, а букмейкърите, логично фаворитизират гражданите.

Лион от своя страна, вече един път показа, че не бива да бъде отписван, след гръмкото отстраняване на Ювентус в предишната фаза. Победа за хлапетата в редовното време е оценявана на около 10 коефициент. Тимът да продължи към полуфиналите е със средна ставка от 6.20.

Успехът за английския гранд е оценяван с 1.27 коефициент. След доброто представяне на небесносините срещу Реал Мадрид тази изключително занижена ставка изглежда съвсем в реда на нещата.

Тимът на Пеп Гуардиола е отбелязал поне по едно попадение и в двете полувремена на последните си 3 изиграни срещи във всички турнири. Коефициентът това да се случи и тази вечер е доста приличен – 1.78.

Заслужава си да обърнем внимание и на Рахим Стърлинг. Англичанинът е в чудесна форма като е вкарал 4 попадения в последните 3 мача, в които е взел участие. Букмейкърите оценяват възможността Стърлинг да отбележи по всяко време с около 2.00 среден коефициент.

Двата тима да не излъчат победител в рамките на 90 минути и срещата да завърши при равенство е с коефициент от 6.80, а не бива да забравяме, че все още не сме видели продължения или дузпи в нито един от предходните четвъртфинали!

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }

Добавате BetNovini като икона за бърз достъп на вашия екран.

Добавяне
×