БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Торпедо Белаз Рез - Енергетик БГУ Рез 10.04.2020 | Прогноза

Домакин: 2.73 | Равен: 3.45 | Гост: 2.32

над 2.5 гола: 1.55 | под 2.5 гола: 2.30

Вторият състав на Торпедо Белаз посреща този на Енергетик БГУ на стадиона в Жодино, в мач от четвъртия кръг на беларуската лига за резерви. В тези смутни времена Беларус е една от малкото нации, които продължават да ни радват със своя футбол, и да поддържат жив интереса ни към тази велика игра. В петъчният следобед вероятно ще станем свидетели на доста оспорван и завързан двубой, тъй като силите на двата тима са доста изравнени.

Логично е да започнем анализа от състава на домакините от Торпедо, тъй като се очаква все пак те да диктуват играта на свой терен. Жодинци обаче не са особено резултатни в първите си 3 мача досега през кампанията, което няма как да ни накара да очакваме много голове от тях и днес. Вторият състав на Торпедо има 1 победа, 1 равенство и 1 загуба дотук. Те започнаха сезона с оспорван мач и равенство срещу силния Шахтьор 2. Представянето на отбора е задоволително, като в последния кръг автозаводският тим удържа силната атака на безспорно един от най-добрите отбори в лигата – ФК Минск 2, допускайки загуба само с едно попадение.

Гостите от Енергетик ще се опитат да рушат играта и да затворят мача, в стремежа си да измъкнат точки. Енергетиците имат едва 1 точка дотук през сезона, записвайки равенство в първия кръг срещу резервите на БАТЕ Борисов. Последваха загуби от Рух Брест 2 и Минск 2, и нещата за отбора не изглеждат особено розови към момента. Днешните гости не могат да си позволят да продължат да губят точки с досегашното темпо, и имам очакването, че може и да успеят да измъкнат нещичко от двубоя. По принцип в клуба се работи добре в дългосрочен план, и мъжкият състав на Енергетик е един от най-стабилните в Премиер Лигата, а като качество младите момчета не правят изключение, и е въпрос на време да реализират потенциала си, записвайки добри резултати.

Крайният изход от мача е наистина труден за прогнозиране, особено в такава ранна фаза от сезона, като и двата отбора имат своите аргументи. Би следвало да считаме домакините от Торпедо за фаворити, тъй като по принцип са подчератно домакински отбор, но както вече казахме, в състава на гостите има достатъчно качество за да окажат съпротива. Вземайки предвид затруднението и на двата тима да отбелязват голове, се спирам на залог за под 3 гола в мача.

Вероятен стартов състав за Торпедо: Силич, Глуховски, Гузняк, Шеремет, Гутырчик, Богданов, Сиваков, Короленок, Буга, Галуза, Хендоги

Вероятен стартов състав за Енергетик: Садовски, Шорац, Война, Ткацевич, Гаврилчик, Лойков, Совпел, Закревски, Диас, Шашалевич, Козюренко

Прогноза: Под 3 гола в мача (азиатска линия)

Коефициент: 1.82