БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Букмейкърът efbet започна да излъчва НА ЖИВО мачовете от Висшата Лига на Беларус

Букмейкърът efbet започна да излъчва НА ЖИВО мачовете от Висшата Лига на Беларус

Малко са първенствата по света, където все още се играе футбол, а още по-малко са тези, чиито стадиони са препълни с екзалтирани фенове.

Първият лицензиран сайт за залози в България efbet предоставя възможността на своите клиенти да гледат на живо всички мачове от беларуската Висша лига. Мачовете могат да се гледат както на компютър така и на телефон. Качеството на картината е много добро и позволява спокойно гледане във full screen mode (на цял екран).

Първенството в Беларус стартира преди само 3 дни и по всичко личи, че това ще единственият европейски шампионат, който ще можем да наблюдаваме и анализираме в идните месеци.

Футболната федерация на Беларус е преценила, че няма опасност за здравето на играчите и феновете, което е и причината мачовете да се провеждат пред пълни трибуни. В страна все още няма нито един починал в следствие на заразяване с коронавирус, а малкото заболели вече започват да се възстановяват успешно.

Когато няма efbet Лига, Висша Лига, Серия А, Ла Лига, Бундеслига, ШЛ, ЛЕ или всъщност почти никакъв футбол – първенството на Беларус се явява страхотна възможност за частично утоляване на жаждата на всички НАС – обичащите футбола хора!

Благодарим на efbet за бързата реакция и за възможността за live stream на двубоите от Беларус!

ВАЖНО: За да може да гледате мачовете от Висшата Лига на Беларус в сайта за залози на ефбет – трябва да имате регистрация и поне 0.01лв в игровата си сметка.

Ако нямате регистрация в ефбет, може да си направите от бутона по-долу (ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОМО КОД 103044)