БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Тайченг Лайънс - Тайпауър 03.05.2020 | Прогноза

Домакин: 9.90 | Равен: 8.90 | Гост: 1.11

над 3.5 гола: 1.80 | под 3.5 гола: 1.90

В мач от 4-ти кръг на Тайванската Премиер лига един срещу друг се изправят последният в класирането Тайченг Лайънс и лидерът Тайпауър.

Домакините са изявен аутсайдер в двубоя, като допуснаха цели 11 гола в трите си мача дотук през сезона. Забележително е, че червените лъвове са без победа в цели 23 последователни шампионатни двубоя, като са може би най-слабия състав в лигата. Катастрофалният старт на тазгодишната кампания не изненадва никого, като във всяка от трите си срещи допускаха по повече от 3 гола – 0-4 от Ханг Уен, 0-4 от Тайпей Татунг и 2-3 от Тайван Стийл.

Тайпауър, както винаги, започна много уверено и с лекота спечели девет точки в три срещи: 3-2 с Тайпе Татунг, 1-0 с Тайван Стейт и 2-0 с университета Мин Чуан. Днешните гости винаги са били известни с прагматична и не особено резултатна игра, и няма нищо изненадващо във факта, че отборът успява да печели срещите си без изобилие от отбелязани голове. Що се отнася до директните двубои с лъвовете обаче, Тайпауър редовно бележи доволно количество попадения. Тимът заема лидерската позиция в класирането, и вероятно ще спечели с лекота и днес.

Предвид всичко казано дотук и голямата разлика в класите, вероятно Тайпауър ще спечели с лекота. Логично е да се насочим към залог за голове, като опцията за над 3.5 гола в мача ми изглежда най-вероятна да се случи.

 

Прогноза: Над 3.5 гола в мача

Коефициент: 1.80