БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Волна - Ошмяни 02.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.85 | Равен: 3.80 | Гост: 4.00

над 2.5 гола: 1.80 | под 2.5 гола: 1.90

За първи път в историята си един срещу друг излизат отборите на Волна Пинск и Ошмяни. Сблъсъкът е от 3-ия кръг на беларуската Първа лига. Двата тима започнаха колебливо сезона, като гостите в срещата заемат 6-то място във временното класиране преди началото на кръга, а домакините са на 8-та позиция.

След последния мач на Волна срещу Сморгон, наставникът на тима Видим Беленко заяви, че липсата на качествени удари пред противниковата врата е коствало загубата на двубоя. Съставът наистина изглеждаше по-опасния отбор в срещата, особено през първото полувреме, но в крайна сметка инкасира поражение с 2:0. Тимът няма гол от началото на кампанията, като в 1-ия кръг Волна завърши 0:0 с Слоним. Очаквам в днешната среща, отборът да открие головата си сметка. Тимът завърши миналия сезон с четири поредни мача, в които видяхме попадения и в двете врати. Волна Пинск изглежда е забравил как се бележи, но ако не иска да бъде замесен в битката за оцеляване, трябва да започне да вкарва голове.

Един от новаците в Първа лига, Ошмяни започна сезона обещаващо след класически успех над Арсенал Джержински при резултат 0:3. Във 2-ия кръг обаче, тимът посрещна у дома Спутник и бързо беше свален на земята. Гостите в срещата спечелиха с минималното 0:1. Добрата новина за треньора на тима Антоан Майоров е, че в редиците му след наказание се завръща младия нападателя Алексей Скорчевски, като по всяка вероятност той ще е част от стартовите 11.

За домакините трети пореден кръг без попадение би се приело като знак за навлизане в криза, заради това очаквам тимът да направи всичко възможно да се отпуши в предни позиции. Ошмяни показа по-добра игра до тук през сезона като гост и смятам, че и днес няма да улесни Волна и ще успее да отбележи поне едно попадение.

Вероятен стартов състав за Волна: Клюкин, Влодянович, Воловик, Градобоев, Демеков, Елда, Кибук, Басаков, Заробеков, Хлебословов, Тихомиров

Вероятен стартов състав за Ошмяни: : Кучин, Концелдаров, Кротов, Кучински, Купеневски, Ладуцк, Малиновски, Мелник, Скворчевски, Валисевич, Смирнов

Прогноза: гол/гол

Коефициент: 1.75