БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

ЦСКА Москва – Уфа 15.03.2020 | Прогноза

Домакин: 1.61 | Равен: 3.70 | Гост: 6.00

над 2.5 гола: 2.23 | под 2.5 гола: 1.61





 

ЦСКА Москва посреща Уфа в опит да вземе ценни точки, които да затвърдят позицията на тима в зона Лига Европа. Домакините се представят ужасно през новата 2020 година, като в трите си официални мача през пролетния полусезон не познават вкуса на победата. В първия си мач след зимната пауза ЦСКА достигна само до 1-1 с Урал на собствен терен, а след това инкасира две загуби с по 3-2 от Спартак Москва и Ростов, като мачът със съгражданите от Спартак беше за купата на страната. Като цяло отборът на Виктор Кончаренко няма успех в последните си шест официални мача, което поставя ЦСКА в деликатна позиция преди днешната среща. Погледнато от позитивната страна, нещата за домакините не са загубени и те все още имат добра преднина пред шестия в класирането Динамо Москва. Руските армейци са с пет точки аванс пред съгражданите си, като имат и мач по-малко от своите преследвачи. В предишния кръг при загубата от Ростов, ЦСКА понесе сериозен удар, след като Карпов и Акметов получиха червени картони и общо взето предрешиха въпросната среща. Освен това и двамата ще липсват днес, което ще затрудни допълнително днешните домакини.

Уфа се представи изключително солидно в миналия кръг, стигайки до нулево реми с лидера Зенит. Това бе поредно доказателство за страхотната игра на гостите в защита, като тимът е допуснал повече от един гол в своята врата само в пет срещи от началото на кампанията. Отборът на Вадим Евсеев може да бъде сравнително спокоен за своето бъдеще, като се намира на четири точки над опасната зона, а класирането в Европа е по-скоро мираж, защото вакантното пето място, на което се намира ЦСКА е на девет точки от днешните гости. Отборът от столицата на провинция Башкирия ще бъде без Боян Йокич и Данил Кроговой, като съответно първият е наказан, а вторият е с контузия.

Домакините имат три загуби и само пет успеха пред собствена публика, като формата им напоследък определено е далеч от желаната. Гостите от Уфа могат да се похвалят с чудесна игра в защита, но в нападение са сравнително ялови и бележат малко, като са съответно с втората по сила защита, а атаката им е втората най-слаба в лигата с едва 16 отбелязани попадения. Има и друго, което според мен ще наклони везните към нискорезултатен двубой – армейците изгубиха трима изключително ценни състезатели заради наказания, което неминуемо ще влоши и без това слабата им форма. Уфа, от своя страна, е много солиден гост със само едно поражение в последните си пет гостувания, което дойде от втория в подреждането Краснодар. Очаквам оспорван и биткаджийски мач, в който попаденията ще бъдат малко.

Вероятен стартов състав за ЦСКА: Акинфеев, Бьоргвин, Дивеев, Васин, Шенников, Влашич, Бистрович, Дзагоев, Фернанис, Сигурдсон, Чалов

Вероятен стартов състав за Уфа: Беленов, Табидзе, Неделчеару, Пуцко, Алиев, Урунов, Фомин, Карп, Сухов, Тил, Кротов

Прогноза: Под 2.5 гола

Коефициент: 1.61