БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Реал Мадрид – Селта Виго 16.02.2020 | Прогноза

Домакин: 1.26 | Равен: 5.99 | Гост: 9.93

над 2.5 гола: 1.50 | под 2.5 гола: 2.48





Реал Мадрид се превръща в основен фаворит за титлата в Ла Лига и посреща Селта Виго в късния неделен мач с идеята да спечели нови три точки в битката с Барселона.

Домакините от Реал наредиха 5 поредни победи за първенство, което ги изстреля на полпозишън в надпреварата за тилата. Последния уикенд кралският клуб разгроми Осасуна в Памплона с 4-1. Съставът на Зинедин Зидан е свеж и отпочинал, след като почива цяла седмица, а ще почива и през следващата, тъй като няма мач от Шампионска Лига. Реал ще излезне с най-доброто тук, с идеята да бележи и да се забавлява.

Селта Виго успя да спечели много важни три точки последния уикенд, обръщайки Севиля на своя Балаидос с два гола в последните 12 минути (2-1). Те се изкачиха с цели три позиции до 17-тото място в класирането и успяха да изплуват от зоната на изпадащите. Победата намали витаещото във въздуха на Балаидос напрежение както и натиска върху треньора Оскар Гарсия.

Еден Азар е почти възстановен, но все още остава извън състава. Основният отсъстващ за гостите е Хуго Майо, а централният защитник Джейсън Мурийо ще е под въпрос до последно.

Реал е с отпочинал и свеж състав, в добра кондиция и отлична форма, а гостите от Виго водят ожесточена борба за оцеляване. И двата отбора ще търсят гола, и смятам, че ще видим немало попадения в мача.

Вероятен стартов състав за Реал Мадрид: Куртоа – Менди, Рамос, Варан, Карвахал – Валверде, Каземиро, Кроос – Иско, Модрич – Бензема (4-3-2-1)

Вероятен стартов състав за Селта Виго: Бланко – Олзаза, Араухо, Мурийо, Айдоо, Кевин – Рафиня, Окай, Белтран – Систо, Аспас (5-3-2)

Прогноза: Над 3 гола (азиатска линия)

Коефициент: 1.80