БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Малмьо - Хамарби 23.07.2020 | Прогноза

Домакин: 1.70 | Равен: 3.75 | Гост: 4.40

над 2.5 гола: 1.74 | под 2.5 гола: 2.06

Едни първенства приключват своите сезон, други пък са в разгара си. Такъв е случая с шведската Алсвенскан. Това е най-високото футболно ниво в страната, като при нормални обстоятелства се провежда в месеците между април и ноември. През настоящия сезон, календара логично беше измесен и надпреварата стартира през юни месец от тогава насам са изминали 9 кръга, а в четвъртък вечер ще станем свидетели на поредна доза футбол част от 10-ия кръг на надпреварата. Малмьо посреща на Еледа Стейдиъм, Хамарби. 2-ия срещу 3-ия от сезон 2019, като двата тима завършиха с еднакъв точков актив и само по-добрата голова разлика на небесносините им донесе по-горната позиция. Съперниците в четвъртък вечер изпуснаха титлата само за една точка и тя неочаквано отиде при Юргоденс. През новия сезон Малмьо показва, амбиция да се върне отново на трона, за сметка на това пък Хамарби е доста по-непостоянен и редува силни и слаби игри. Има още много вода да изтече до края на сезона и да станем свидетели на много обрати, заради това да се концентрираме на сблъсъка от 10-ия кръг.

Небесносините са изключително добър домакин. Тимът има само 1 загуба в последните 31 шампионатни мача на своя стадион. В тази отлична серия, Малмьо е спечелил 23 пъти и само 7 пъти е поделял точките с опонентите си. До тук през кампанията, отбора е изигра 5 мача у дома, като спечели 3 пъти, включително се отчете и с успех над шампиона на страната Юргоденс, като 2 пъти завърши наравно в тази серия. През януари месец тази година за мениджър на тима беше назначен Йон Дал Томасон. На датската футбола легенда се разчита да върне титлата в дома на Малмьо. Защитата на Хамарби, трябва да внимава много за Кристиансен и Телин, като двамата имат 9 гола общо от началото на сезона.

Един от основните нападатели на гостите в срещата, Никола Джурджич беше продаден през януари в Китай. Сърбинът отбелязва 13 гола за Хамарби през сезон 2019 и неговата липса се усеща на моменти в играта на отбора. Тимът е доста непостоянен, както споменах малко по-горе. В 9-ия кръг, отборът записа неочаквано реми у дома срещу Гьотеборг. Двубой, които през миналия сезон, тимът би спечелил с лекота. Далеч от дома, нещата също не изглеждат толкова гладки колкото преди. Тимът записа само един успех в последните 4 кръга, като гост. В тази серия, състава загуби 2 пъти и веднъж стигна до точка.

Хамарби играе доста трудно на този стадион, това е видно и от статистиката на съперничеството между двата отбора. Тимът победи за последно тук през далечната 2008 година. Малмьо е записал 7 поредни домакински успеха над Хамарби и очаквам в четвъртък вечер да постигне осмия.

Вероятен стартов състав за Малмьо: Далин, Сафари, Ларсон, Ахмедходжич, Рейкс, Кристиансен, Левицки, Инъсънт, Бергет, Антонсон, Телин

Вероятен стартов състав за Хамарби: Блажевич, Фелман, Фингер, Уидгрен, Сандберг, Качаниклич, Мартинсон-Нгуали, Андерсен, Паулиньо, Танкович, Лудвигсон

Прогноза: Победа за Малмьо

Коефициент: 1.70