БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Карлсруе СК - Дармщад 16.05.2020 | Прогноза

Домакин: 2.65 | Равен: 3.25 | Гост: 2.65

над 2.5 гола: 1.95 | под 2.5 гола: 1.79

Карлсруе посреща Дармщад на своя Вилдпаркщадион в двубой от съботната програма на Втора Бундеслига. Очаква ни оспорван сблъсък между борещите се за оцеляване домакини и намиращите се в горната половина на таблицата гости, като моментната форма и домакинския фактор са с минимално значение след дългата пауза и предвид обстоятелствата.

Карлсруе започна доста прилично сезона, но в момента отборът изглежда абсолютно безличен и посредствен като представяне. За тима на Кристиян Айхнер настъпва много важен етап от първенството. Девет кръга преди края на надпреварата, отборът е сериозно замесен в борбата за оцеляване. Карлсруе заема предпоследното 17-то място в класирането и се намира на цели 4 точки от спасението. Всяка загуба на точки може да доведе до още неприятности за днешните домакини, за които предстоят 9 финала до края. Съставът на Айхнер пропиля доста възможности и загуби доста точки, което може да коства мястото на тима във второто ниво на немския футбол. Карлсруе има едва 1 победа в последните си 8 шампионатни двубоя, като паузата на шампионата трябва да е премахнала донякъде обременеността от негативната серия и лошите резултати, като всичко зависи от проведената подготовка.

Гостите от Дармщад 98 заемат 6-тата позиция в класирането, но се намират на цели 8 точки от заветното 3-то място, даващо шанс за промоция чрез плейоф. Лилиите не са губили в последните си 10 двубоя, в които записаха 4 успеха и 6 ремита. Дори без промоция обаче, самият факт че се намира в челото на класирането, прави сезона повече от успешен за състава на Клаус Рюдигер Фритш. През тази кампания Дармщад 98 наистина изненадва, тъй като миналия сезон тимът беше по-близо до зоната на изпадащите. Виолетовите правят впечатление със стабилна защита, като състава допусна само 31 гола през кампанията дотук, което е доста приличен показател.

Домакините са притиснати до стената и се нуждаят от точки, но смятам, че гостите са в пъти по-добрия отбор и разликата в класите е твърде голяма. Спирам се смело на залог за победа на Дармщад.

 

Вероятен стартов състав за Карлсруе: Уфоф, Писот, Гордън, Кобалд, Карлсон, Гондорф, Ваницек, Стефлер, Мобиус, Гийл, Хофман

Вероятен стартов състав за Дармщад: Шухен, Холанд, Рап, Думич, Бадер, Палсон, Старк, Кемпе, Мелем, Хелер, Дурсун

Прогноза: Победа за Дармщад

Коефициент: 2.65