БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Ислоч - Белшина 10.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.65 | Равен: 3.75 | Гост: 5.75

над 2.5 гола: 2.30 | под 2.5 гола: 1.65

Стадион Трактор в беларуската столица Минск отваря врати, за да посрещне отборите на Ислоч и Белшина. Домакините заемат 5-то място преди началото на 8-ия кръг с актив от 12 спечелени точки. Новакът във Висшата лига продължава да няма победа след 7 изиграни мача и се е закотвил в дъното на таблицата с едва 2 точки.

Ислоч е най-добрия домакин до момента в лигата. Вълците са спечелили 4 пъти от 5 възможни мача тук на стадион Трактор. В тази серия, тимът записа само едно поражение след драма с 5 гола срещу Слуцк. Последният кръг Ислоч претърпя срамно поражение от Шахтьор Солигорск с 4:0. Днес играчите на Виталий Жуковски ще се крайно мотивирани да се върнат на победния път. Очевидно домакините са фаворита в срещата излизайки срещу очертаващия се като аутсайдер отбор на Белшина. До момента в лигата Ислоч не е завършвал на равно, тимът или печели или губи своите срещи. У дома вълците са запазили вратата си суха в 3 от последните 5 шампионатни срещи.

Липсата на победа тежи изключително много на Белшина. Последният кръг, тимът беше крайно мотивиран да вземе нещо от срещата си с Динамо Брест, но шампиона се оказа огромна хапка за червено-черните. Отборът е допуснал 6 гола в последните си 2 мача. В опитите си да спечели трите точки, състава често подхожда безразсъдно хвърляйки се в атака и оголвайки своето наказателно поле. Моментната формата на състава воден от Едуард Градбоев може да се определи по следния начин: безидеен в предни позиции и пропусклив в дефанзивен план.

Очаквам Ислоч да се наложи в срещата и да вземе трите точки с оглед отличната си домакинска форма. Освен победа за вълците, обаче смятам, че в срещата ще видим поне над 8.5 корнера. Коефициентът за тази линия на ъгловите удари е изключително съблазнителен. Има и голям резон в такъв залог. Ислоч средно изпълнява по 5.29 корнера в срещите си до тук в лигата, като допуска 5.14, което общо прави по 10.43 на мач. Белшина ще направят всичко възможно да вземат точки от срещата, което ще означава, че ще се опитат да атакуват вратата пазена от Хаткевич, дали ще им се получи споменах мнението си малко по нагоре. В последния си мач, тимът изпълни 6 корнера в опит да намали пасива в резултата срещу Динамо Брест. До тук през сезона новакът е изиграл 3 мача далеч от дома в тях средно е спечелил по 4.33 корнера. За линията, която преследваме мисля, че ще е достатъчно, ако и днес успеят да изпълнят толкова ъглови удари. Класата на даден футболист винаги може да реши мача в полза на отбора му. За Ислоч такава фигура се очертава Момо Янсане. Нападателят играе често с топката, като се изнася на фланга, от там заплашва противниковите врати и неговите набези, често карат защитниците да чистят топката в корнери. Наблюдавайте внимателно играча с номер 99 на гърба, той е един от най-опасните футболисти на домакините. До момента през кампанията Янсане отбеляза 3 гола, а днес ще е в търсене на още попадения.

Вероятен стартов състав за Ислоч: Хактевич, Концовой, Рибар, Цвайба, Карпович, Комаровски, Патоцки, Стефан, Холодиснски, Януш, Янсане

Вероятен стартов състав за Белшина: Харитонович, Гръцки, Кучински, Ясюкевич, Одейбо, Соланович, Глебко, Бордуков, Башилов, Маляров, Ковел

Прогноза 1: Победа за Ислоч

Коефициент: 1.65

Прогноза 2: над 8.5 корнера

Коефициент: 1.60