БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Городея - Неман Гродно 29.05.2020 | Прогноза

Домакин: 2.95 | Равен: 3.05 | Гост: 2.60

над 2.5 гола: 2.50 | под 2.5 гола: 1.55

Беларуската Висша лига ни спаси в тъжните дни без футбол от големите европейски първенства и продължаваме да следим надпреварата с интерес. В петък вечер един срещу друг ще се изправят отборите на Городея и Неман Гродно в мач от 11-ия кръг. Двата тима се подвизават в дъното на таблицата, като преди началото на кръга са на 12-то и 13-то място. Гостите от Гродно са на по-долната позиция, но и с мач по-малко.

Городея спечели точка в последния си шампионатен мач на терена на Славия Мозир. Тимът допусна изравнителен гол от дузпа в 61-та минута и така срещата завърши при резултат 1:1. Това е често срещан знак в мачовете с участието на Городея през този сезон. Три от последните 4 мача на тима са завършили именно по този начин. Отборът няма суха мрежа вече 5 поредни кръга, а в четири от тях сме станали свидетели на попадения и в двете врати. Мениджърът на тима Олег Радушко няма да може да разчита в срещата на Шибун, Архипов и Усеня.

Неман Гродно показа за пореден път, че на своя стадион отборът не се предава. В 10-ия кръг, тимът изигра страхотен мач срещу един от лидерите в класирането Торпедо Белаз. Елените изостанаха в резултата още рано рано в срещата, но успяха да наваксат пасива си и дори да вкарат 3 гола във вратата на една от най-добрите защити до тук в лигата. Днешната среща е гостуване, а зелено-жълтите не убеждават много с изявите си навън. Въпреки това, очаквам днес да отбележат поне едно попадения във врата на Городея. Последните 3 шампионатни мача на тима са завършвали при знак гол/гол. Споменах, че очаквам Неман да отбележи, но също така мисля и, че ще допусне попадение. Тимът има само една суха мрежа в последните 6 кръга. Игор Ковалевич може да разчита на почти оптималния си състав, като единствено Ковал не е на разположение.

Тази вечер на стадион Харадзея очаквам отборите да поделят точките с по едно попадение във всяка врата. По-смелите играчи, могат да опитат залога за точен резултат 1:1.

Вероятен стартов състав за Городея: Довгяло, Павлючек, Игнатенко Шестиловски, Позняк, Йоксимович, Сазонович, Сорокин, Сайчич, Пушняков, Баглай

Вероятен стартов състав за Неман Гродно: Дудар, Стойкович, Василев, Кантария, Лешко, Слабашевич, Легчилин, Ямков, Кадимян, Пасевич, Расадкин

Прогноза: И двата отбора да отбележат: ДА

Коефициент: 2.10