БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Дармщад - Гройтер Фюрт 29.05.2020 | Прогноза

Домакин: 2.09 | Равен: 3.50 | Гост: 3.40

над 2.5 гола: 1.78 | под 2.5 гола: 1.97

 

Дармщад приема Гройтер Фюрт в първи мач от 29 кръг на немската Втора Бундеслига. Домакините определено са тима в по-добра форма, като в трите си мача след рестарта записаха едно поражение, последвано от две поредни победи. В първия си мач след подновяването на Кампанията, Дармщад загуби изненадващо гостуването си на Карлсруе с 2-0, но след това намери правилния игрови ритъм и в следващите два кръга победи Санкт Паули и Ерцгебирге, съответно с 4-0 и 3-1. Докато в първата си среща, момчетата на Димитриос Грамозис бяха неузнаваеми и играха меко казано плачевно, то в следващите два мача тимът бе преобразен – чудесна игра в защита, в комбинация със страхотно взаимодействие между халфовата линия и атакуващия вал на отбора. Ако днес домакините отново покажат подобна игра, то Гройтер Фюрт ще страда изключително много. Цялостната форма на Дармщад също е прекрасна, като въпросната загуба от Карлсруе е единствената такава в последните тринадесет срещи на състава. В този период, днешните домакини инкасираха шест равенства и също толкова победи, но трябва да отбележим, че ремитата бяха в по-ранна част от сезона, а победите бяха записани в последните осем шампионатни срещи. Това ни показва, че домакините навлизат в най-добрата си форма в най-точния момент от сезона, като по този начин запазват шансовете си за промоция в Бундеслигата реални. Това, разбира се, минава през задължителна победа днес.

Гройтер Фюрт инкасира изненадващо поражение на собствен стадион от тима на Оснабрюк през седмицата с 2-0. Днешните гости играха изключително слабо, а загубата бе първа в последните четири двубоя на отбора. Откакто шампионатът се рестартира, Гройтер Фюрт няма победа, а днес не го чака нищо хубаво срещу летящите домакини. Въпреки престижното равенство преди две седмици с Хамбургер, играта на гостите не върви, а загубата от Оснабрюк го показа нагледно. Тим, който се бори да оцелее, буквално развинти отбраната на детелините, а слабата игра в атака бе пагубна за домакините. Колкото и да ми е симпатичен отборът от югоизточна Германия, не вярвам днешните гости да успеят да измъкнат нещо от стадиона на Дармщад.

За мен домакините са фаворит в днешната среща и ще докажат това с футболни аргументи. В последния мач между двата тима на този стадион, гостите загубиха с 0-2, като очаквам да го сторят и днес. Дармщад отбеляза седем гола в последните си два шампионатни мача, като се съмнявам рехавата защита на Гройтер Фюрт да успее да се справи с атакуващата мощ на синьо-белите.

Вероятен стартов състав за Дармщад: Шухен, Холанд, Рап, Думич, Бадер, Палсон, Старк, Кемпе, Мелем, Хелер, Дурсун

Вероятен стартов състав за Гройтер Фюрт: Бурхерт, Витек, Марвай, Зауер, Бауер, Раум, Редондо, Зегуин, Грийн, Кейта-Руел, Щефанияк

Прогноза: Победа за Дармщад

Коефициент: 2.09