БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Букмейкърите бяха съвършено точни | Анализ 03.05.2020

Вчерашният ден премина без сериозни изненади в първенствата на Беларус и Тайван, чиито мачове бяха единствените оцелели от неделната футболна програма.

Отборите на Бате Борисов, Шахтоьр и Брест бяха посочени като абсолютни фаворити в своите двубои и съвсем логично постигнаха убедителни победи. Букмейкърите се оказаха много прецизни в сметките си и бяха оценили тези победи със ставки от около 1.57. Единственият по-равностоен двубой бе между отборите на Витебск и Славия Мизор, където гостите постигнаха трудна победа с 2:3 при коефициент от 3.10.

Ако погледнем и към Първа Лига на Беларус ще открием поредните перфектни букмейкърски преценки. Спутник и Лида спечелиха своите двубои при ставки от около 1.40, а изравнените коефициенти в сблъсъка Крумачи – Гомел се оправдаха с резултатно равенство 1:1, което бе оценено на 3.40 коеф.

Ситуацията във висшата лига на Тайван, известна още като Китайско Тайпе, не беше много по-различна от тази в Беларус. Отборите на Тайпауър, Татунг и Ханг Юен взеха своето при коефициенти от 1.15, но може би малцина очакваха победата на Ханг Юен да бъде постигната след само едно попадение в полза на домакините. За сметка на това Татунг разгроми НТУПЕС с 5:1 , а Тайпауър просто отвя Ред Лайънс с 1:6. Както в двете лиги на Беларус, така и във висшата лига на Тайван имахме и един равностоен двубой с изравнени ставки, в който Тайван Стийл загуби от Тайчунг с 0:1 за коефициент от 2.45.

Заключението след вчерашния ден е, че букмейкърите бяха свършили своята работа перфектно и отборите не успяха да ги изненадат с абсолютно нищо. Любопитен е фактът, че и четирите мача от висшата лига на Беларус завършиха с по над 2.5 гола, което е изключителна рядкост за това първенство, за което вече сте се убедили, че не е от най-резултатните в Европа.

Днес ни очакват 3 двубоя от Йокари лига на Туркменистан, където предстои да разберем дали ще има изненади или отново букитата са написали перфектно своите “домашни“.