БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

1899 Оснабрюк - Ян Регенсбург 29.05.2020 | Прогноза

Домакин: 2.41 | Равен: 3.35 | Гост: 2.90

над 2.5 гола: 1.80 | под 2.5 гола: 1.95

На стадион ан дер Бремер Брюке се срещат два тима в не особено добра форма. В петък вечер, новакът във втора бундеслика Оснабрюк посреща своя съсед в класирането - тима на Ян Регенсбург, на крилете на увереността след победата си като гост в последния кръг.

Домакините от Оснабрюк изиграха 3 мача след принудителното прекъсване, като спечелиха 4 точки в тях – победа, равенство и загуба. В две от тях Оснабрюк вкара и допусна голове.Тимът е отбелязал приличните 37 попадения, но защитата е откровено слаба – допуснатите 40 попадения са твърде лош показател на фона на останалите тимове във Втора Бундеслига. В последния кръг съставът на Даниел Тиоун записа хубава победа с 2-0 като гост на Гройтер Фюрт. Домакините бележат често у дома, като са вкарали в 7 от последните си 9 домакински двубоя.
Регенсбург се справяше доста добре преди нова година, записвайки някои добри резултати. Формата на отбора обаче започна да пада през януари и тимът на Мерсад Селимбегович все още не може да намери себе си през 2020. Червените записаха 3 равенства след паузата, но не познав вкуса на успеха вече 9 шампионатни мача, 5 от които загуби. Регенсбург се намира на 2 точки пред днешния си съперник, и с две места нагоре във временното класиране. Червените загубиха 7 от 14-те си гостувания през кампанията, като постигнаха само 3 победи в тях. Съставът на Селимбегович не е особено уверен далеч от дома, а в последния кръг тимът завърши наравно 2-2 у дома с борещия се за оцеляване Нюрнберг. Днешните гости са отбелязали в 4 от последните си 7 мача далеч от дома.

Силите са доста изравнени тук, а по-рано през сезона двата тима завършиха при равенство – 3-3. Домакините са на 5 точки над опасната зона, а гостите на 7, но не е изключено при срив в представянето някой от двата тима да бъде завъртян от въртележка и да се озове зад чертата. Имаме сблъсък на два отбора с изравнени възможности и позиции в класирането, така че се спирам на опцията гол/гол. Смятам, че и двата тима ще стигнат до попадение.

 

Вероятен стартов състав за Оснабрюк: Кюн, Агу, Трапп, Гюгганиг, Хейер, Хайдер, Шмидт, Колер, Хенинг, Алварес, Гирт

Вероятен стартов състав за Ян Регенсбург: Майер, Окороджи, Корея, Нахрайнер, Залер , Векесер, Дерштрф, Гейпл, Джордж, Нилсен, Алберс, Грутнер

Прогноза: Гол/гол

Коефициент: 1.64