БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Гангуон ФК - ФК Сеул 10.05.2020 | Прогноза

Домакин: 2.75 | Равен: 3.40 | Гост: 2.50

над 2.5 гола: 1.80 | под 2.5 гола: 1.94

Гангуон ФК посреща гранда ФК Сеул в безспорния гвоздей в кръга на откриването на сезона в корейската К-лига. На стадион Чунчеон Сонгам в провинция Гангуон в оспорван сблъсък се срещат два от стойностните състави в корейската футболна действителност.

Домакините от Гангуон са един от стабилните тимове в корейския футбол, като в последните 3 сезона имат две 6-ти места, и едно 7-мо. Стартът на кампанията определено няма да е от най-лесните, тъй като срещу тях се изправя шесткратния шампион на страната ФК Сеул. Сеулските дракони са адски неудобен съперник за днешните домакини, тъй като Гангуон има едва 2 победи в последните 8 двубоя срещу тях.

Гостите от ФК Сеул са бронзови медалисти, и след перфектно проведената миналогодишна кампания, вършат чудеса в азиатската Шампионска лига. В предварителния кръг бе разгромен малайзийския Кеда с 4-1, а последвалата победа с 1-0 над австралийския Мелбърн Виктори бе наистина впечатляваща. Паузата във футбола спря устрема на сеулските дракони, които може би щяха да използват победната инерция, за да постигнат още по-големи успехи. Съставът на Чой Йонг-суу е шесткратен шампион на страната и безспорно един от големите клубове в корейския футбол.

Съпоставяйки нещата между двата съперника в исторически план, гостите определено изглеждат по-титулованият и успешен клуб, а спрямо индивидуалното съперничество между двата тима, ФК Сеул доминира. Като двубой на старта на шампионата, и то след голяма пауза обаче, не съм сигурен че драконите ще успеят да вземат безапелационно своето. Смятам, че двата отбора ще си разменят попадения, и се спирам на опцията гол/гол.

 

Вероятен стартов състав за Гангуон ФК: Ли, Юн, Наказато, Ким, Ли, Ли, Хан, Ли, Чой, Шин, Юн

Вероятен стартов състав за ФК Сеул: Ю, Хван, Ким, Ким, Осмар, Ко, Чу, Алибаев, Ким, Пак, Пак

Прогноза: Гол/гол

Коефициент: 1.65