БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Валтер Ферети - Лас Сабанас 16.04.2020 | Прогноза

Домакин: 1.35 | Равен: 4.75 | Гост: 7.75

над 2.5 гола: 1.75 | под 2.5 гола: 2.05

Валтер Ферети посреща Лас Сабанас в сблъсък от предпоследния кръг на Клаусура Никарагуа. Днешната среща е от огромно значение за домакините с оглед амбициите на тима, за второто място. Столичани заемат 4-та позиция преди началото на кръга с 4 точки изоставане от заветната цел. Отлична новина за Валтер Ферети е, че в 17-ия кръг един срещу друг ще мерят сили Реал Естели и Дирианген, като задължително един от двата отбора ще загуби точки, а защо не и двата. Равенството устройва най-много Валтер Ферети, но да се върнем на техния мача, който задължително трябва да бъде спечелен. Лос Сабанас са изправени пред угрозата от изпадане, макар че формата им се подобри последно време, те просто не печелят своите срещи.

Очаквам в днешния сблъсък да видим минимум три гола, като има всички предпоставки за това. Един срещу друг излизат най-доброто нападение в Клаусура, това на домакините срещу най-лошата защита до тук в лигата, тази на гостите. Тази комбинация пасва на прогнозата ми, както шопската салата пасва на ракията.

Играчите на Хенри Урбина се намират в чудесна форма последно време. На своя стадион, тимът запази врата си суха в три мача подред, като реализира впечатляващите 12 гола в тях. Единствено в мача срещу Реал Естели, домакините не постигнаха разгромна победа, логично с оглед класата на съперника. Лошата новина за Лос Сабанас е, че срещу тимове над тях в класирането, Валтер Ферати бяха безкомпромисни. В тази серия пред собствена публика 7 гола отнесоха Чинандега и 4 Реал Мадриз. Нападателите на отбора Фигероа, Вилапандо и Форбс не спират да бележат. Днес отново ще се разчита на тях да са основна заплаха за вратата на гостите.

Лас Сабанас са в серия от седем мача далеч от дома без успех. В нея, тимът на Хорхе Ванегас е спечелил само една точка. Отборът няма суха мрежа в Клаусура, като гост и е постигнал само една победа в девет кръга. Споменах, че тимът е с най-лоша защита в този етап на сезона с допуснати 28 гола. Над 75% от попаденията Лас Сабанас е инкасирал в срещите си далеч от дома(21). Очаквам, отборът да се опита да се противопостави на по - класния си съперник с оглед на това, че се бори за своето оцеляване. Точно и заради това прогнозата ми за двубоя е насочена към попадения, а не успех на домакините, а и букмейкърите оценяват този знак с много нисък коефициент.

Всички фенове на Валтер Ферети заели своите местата на стадион Унан и милионите по-малкия екран ще очакват от своите любимци поредната разгромна победа. Дали Лос Сабанас имат сили да удържат съперника си предстои да разберем.

Вероятен стартов състав за Валтер Ферети: Еспиноза, Локайо, Валверде, Тапия, Ниньо, Диас, Севилия, Миранда, Мендоса, Вилапандо, Фигероа  

Вероятен стартов състав за Лас Сабанас: Москера, Санчес, Лопес, Салгадо, Бенавидес, Коралес, Рейес, Лопес, Агурсия, Перейра, Аростеги

Прогноза: над 2.5 гола в мача

Коефициент: 1.75