БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Витебск Резерви - Смолевичи Резерви 04.04.2020 | Прогноза

Домакин: 2.55 | Равен: 3.85 | Гост: 2.40

над 2.5 гола: 1.45 | под 2.5 гола: 2.70

 

Лигата на Резервите в Беларус се оказва доста интересна и непредвидима до момента. Днес от 14.00ч един срещу друг се изправят тимовете на Витебск и Смолевичи. Домакините стартираха Шампионата много обнадеждаващо, побеждавайки Городея с 4-1, но след това бяха разгромени с 4-0 при гостуването си на Неман Гродно, което ги остави с три точки, заемайки десето място в класирането. През миналия сезон Витебск се представи слабо и завърши на незавидното четиринадесето място в класирането. Футболистите на тима са почти същите, което предполага, че този сезон няма да е особено различен и не бива да очакваме чудеса от отбора домакин. Прави впечатление, че както през миналата кампания, така и сега, мачовете с участието на Витебск са изключително резултатни, като в първите два мача на тима бяха отбелязани общо девет гола.

Гостите от Смолевичи стартираха с две победи и в момента се намират на челните позиции с актив от шест точки. Интересно е, че първите два мача на тима бяха при гостувания и бяха победени тимовете на Динамо Брест и Ислох, съответно с 2-1 и 3-2. В тези срещи Смолевичи показа чудесна игра в предни позиции, но и някой грешки в защита, които бяха наказани от противниковите нападатели. Това ще бъде трето поредно гостуване за тима, като е интересно да видим дали ще успее отново да постигне позитивен резултат. Както се вижда, срещите на гостите също са изключително резултатни, като в първите им два мача бяха отбелязани осем попадения. През миналата кампания Смолевичи не участва в това първенство, тъй като първия състав на тима не се подвизаваше във Висшата Лига. Съдейки обаче по първите по първите срещи на отбора, той има шанс да се представи изключително достойно.

Сезонът е в своето начало и още е рано да определим кои тимове ще бъдат фаворити за челните места. Конкретно при днешните съперници, статистиката ни показва два състава, които участват в изключително резултатни срещи. Фактът, че съперниците бележат често, а изпитват проблеми в защита, говори само за едно – ще наблюдаваме много попадения и днес.

Прогноза: Над 3 гола ( Азиатска линия )

Коефициент: 1.65