БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Венеция - Перуджа 31.07.2020 | Прогноза

Домакин: 2.29 | Равен: 3.05 | Гост: 3.35

над 2.5 гола: 2.24 | под 2.5 гола: 1.60

 

В мач от последния кръг на Италианската Серия Б се изправят тимовете на Венеция и Перуджа. Мачът е изключително съдбоносен и за двата отбора, тъй като те са замесени в битката за оцеляване. Ситуацията е следната – домакините имат 47 точки и са на две от Пескара, който е първият състав под чертата в зоната даваща право на бараж за оцеляване. Перуджа, от своя страна, е с равни точки с отбора на Валери Божинов, като е значително по-застрашен от попадане в опасната зона. Сами разбирате колко е важна срещата и за Венецианци и за техните гости. Крилатите лъвове традиционно са замесени в битката за оцеляване през последните години, като през този сезон, ако трябва да сме честни, не играят никак зле. Прави впечатление изключително нискорезултатните срещи, в които участват, като в осем от последните девет мача на тима станахме свидетели на две или по-малко попадения. Лъвовете от Сан Марко навлязоха в добра форма напоследък, записвайки само две загуби в последните си девет срещи. В миналия кръг бяха победени с 1-0 от Цитадела, като в петъчната вечер са длъжни да се реабилитират пред своите тифози и да си осигурят безпроблемното оцеляване във второто ниво на италианския футбол.

Ситуацията при Перуджа е по-напечена, тъй като те са с равни точки с Пескара, а отдолу дебне и чудесно представящия се в заключителната част на сезона тим на Козенца. Вълците ще играят в директна битка за оцеляване срещу Юве Стабия, като в тази среща също ни очаква огромно зрелище. Да се върнем на Перуджа. Грифоните от централна Италия влошиха формата си точно, когато не трябва, а именно в заключителните мачове от сезона. В последните си десет мача, днешните гости имат само три успеха, като предпоставките да вземат нещо във Венеция не са добри. Остава да видим дали момчетата на Масимо Одо ще успеят да се противопоставят на своя корав домакин.

Очаквам тактически и напрегнат мач, в който Венеция ще успее да измъкне ценна и минимална победа. Нискорезултатните срещи на домакините ще продължат, а трите точки ще отидат при крилатите лъвове.

Вероятен стартов състав за Венеция: Бруно, Молинаро, Модоло, Касале, Фиордалисо, Лоло, Вака, Калигара, Фиордилино, Араму, Капело

Вероятен стартов състав за Перуджа: Викарио, Роси, Сгарби, Ди Киара, Райкович, Караро, Николуси, Фалцерано, Драгомир, Лемело, Капоне

Прогноза: Победа за Венеция и под 2.5 гола

Коефициент: 4.30