22/04/2020

Дирианген – Ювентус Манагуа 23.04.2020 | Прогноза

18/04/2020

Лас Сабанас – Ювентус Манагуа 18.04.2020 | Прогноза

15/04/2020

Ювентус Манагуа – Депортиво Окотал 16.04.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПЪРВЕНСТВА И КУПИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Ювентус Манагуа – Депортиво Окотал 16.04.2020 | Прогноза Домакин: 1.37 | Равен: 4.70 | Гост: 7.80 […]
14/04/2020

Ювентус Манагуа (20) – Депортиво Окотал (20) 15.04.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПЪРВЕНСТВА И КУПИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Ювентус Манагуа (20) – Депортиво Окотал (20) 15.04.2020 | Прогноза Домакин: 1.61 | Равен: 3.95 | […]
11/04/2020

Ювентус Манагуа – Реал Мадриз 12.04.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПЪРВЕНСТВА И КУПИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Ювентус Манагуа – Реал Мадриз 12.04.2020 | Прогноза Домакин: 1.84 | Равен: 3.55 | Гост: 4.10 […]
08/04/2020

Реал Естели – Ювентус Манагуа 09.04.2020 | Прогноза

04/04/2020

Ювентус Манагуа – Дирианген 05.04.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПЪРВЕНСТВА И КУПИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Ювентус Манагуа – Дирианген 05.04.2020 | Прогноза Домакин: 2.40 | Равен: 3.25 | Гост: 2.70 над […]
01/04/2020

Чинандега – Ювентус Манагуа 01.04.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПЪРВЕНСТВА И КУПИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Чинандега – Ювентус Манагуа 01.04.2020 | Прогноза Домакин: 2.90 | Равен: 3.50 | Гост: 2.15 над […]
29/03/2020

Мунисипал Жалапа – Ювентус Манагуа 30.03.2020 | Прогноза