15/04/2020

Реал Мадриз – Чинандега 16.04.2020 | Прогноза

11/04/2020

Чинандега – Реал Естели 12.04.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПЪРВЕНСТВА И КУПИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Чинандега – Реал Естели 12.04.2020 | Прогноза Домакин: 5.50 | Равен: 4.13 | Гост: 1.50 над […]
08/04/2020

Дирианген – Чинандега 09.04.2020 | Прогноза

05/04/2020

Мунисипал Жалапа – Чинандега 06.04.2020 | Прогноза

01/04/2020

Чинандега – Ювентус Манагуа 01.04.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПЪРВЕНСТВА И КУПИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Чинандега – Ювентус Манагуа 01.04.2020 | Прогноза Домакин: 2.90 | Равен: 3.50 | Гост: 2.15 над […]
29/03/2020

Депортиво Валтер Ферати – Чинандега 30.03.2020 | Прогноза

25/03/2020

Чинандега – Манагуа 25.03.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПЪРВЕНСТВА И КУПИ БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Чинандега – Манагуа 25.03.2020 | Прогноза Домакин: 4.00 | Равен: 3.50 | Гост: 1.86 над 2.5 […]