19/09/2020

Дженоа – Кротоне Прогноза 20.09.2020 Неделя

01/08/2020

Дженоа – Верона 02.08.2020 | Прогноза

24/07/2020

Дженоа – Интер 25.07.2020 | Прогноза

18/07/2020

Дженоа – Лече 19.07.2020 | Прогноза

15/07/2020

Торино – Дженоа 16.07.2020 | Прогноза

БЕТ НОВИНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ VR 360° СТАДИОН БОНУСИ И ПРОМОЦИИ Торино – Дженоа 16.07.2020 | Прогноза Домакин: 2.12 | Равен: 3.55 | Гост: 3.50 над 2.5 […]
07/07/2020

Дженоа – Наполи 08.07.2020 | Прогноза

29/06/2020

Дженоа – Ювентус 30.06.2020 | Прогноза

26/06/2020

Бреша – Дженоа 27.06.2020 | Прогноза

08/03/2020

Милан – Дженоа 08.03.2020 | Прогноза