БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Стоичков отново „захапа“ Роналдо

10 август 2020 | 17:00

Кристиано Роналдо отново бе „захапан“ от легендата на българския футбол. Христо Стоичков се заяде с настоящия гол майстор на Ювентус за пореден път, след като оповести, че за него Пауло Дибала е най-добрият играч в италианската Серия А.

Камата споделя пред радио “Mitre Cordoba“, че Дибала има блестящ ляв крак и без съмнение е най-добрият играч в Сериа А като заслужено е получил наградата вместо Кристиано и много други играчи. Според него Дибала има всички необходими качества, за да играе за всеки един отбор в света стига да пожелае и противно на това, че всички обсъждат играта на бившата звезда на Реал Мадрид, най-добрият играч на Италия е Пауло Дибала. Аржентинският нападател на Ювентус Дибала бе избран за най-добър играч в Серия А през изминалата кампания с 14 гола и 12 асистенции в актива си.

Подобни изявления на Стоичков срещу Кристиано Роналдо не са за пръв път. Като спортен журналист, Стоичков няколкократно е заявявал, че е интервюирал всеки един играч, който е поискал, включително Хаджи и Попеску, но никога не би направил интервю с Кристиано, защото просто няма желание. В критиките си към Роналдо, модерния ляв често споменава, че няма да има друг футболист като Меси и че Кристиано винаги ще си остане просто Кристиано, защото Роналдо е само един.

Интересен факт е, че Дибала е единственият футболист, който към момента може да се похвали с това, че е съотборник на двамата гении във футбола на нашето време – Кристиано Роналдо и Лионел Меси. В едно от интервютата си, той дава коментар и за двамата като споменава, че в Аржентина мразят Роналдо заради всичко, което е, но след като е имал възможността да го опознае отблизо мненито му вече е коренно различно. За Меси също имаше някои критики относно представянето му в Копа Америка.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }

Добавате BetNovini като икона за бърз достъп на вашия екран.

Добавяне
×