БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Смолевичи Резерви - Шахтьор Резерви 11.04.2020 | Прогноза

Домакин: 2.70 | Равен: 3.45 | Гост: 2.19

над 2.5 гола: 1.53 | под 2.5 гола: 2.25

 

В шампионата на резервите, отборът на Смолевичи посреща тима на Шахтьор. За разлика от Висшата Лига, където мъжкия тим на Смолевичи се бори със зъби и нокти за своето оцеляване, в първенството на дублиращите тимове, съставът е на първата позиция с три победи в три мача. Домакините се наложиха последователно над Динамо Брест и Ислох като гости, а на собствения си стадион размазаха състава на Витебск с 4-0 в миналия кръг. Резервите на Смолевичи се представят великолепно до момента, като и трите им мача до тук бяха изпълнени с много попадения. Едноличните лидери със сигурност излизат и днес за победата, за да могат да се затвърдят още по-категорично на върха в таблицата. Интересно ще е да видим колко попадения ще паднат днес, тъй като противоположно на днешните домакини, мачовете, с участието на Шахтьор от началото на сезона не са завършвали с повече от две отбелязани попадения.

Както казахме, двубоите на гостите са изключително нискорезултатни, а тяхното представяне е крайно незадоволително. Шахтьор записа три равенства от началото на кампанията, като съответно е на незавидното тринадесето място във временното класиране с актив от едва три точки. До края на сезона има много време и изоставането може да бъде наваксано безпроблемно. Лошото, в случая е, че играта на днешните гости не върви. Тимът на Шахтьор играе откровено зле и ако не подобри нагласата си, не го чака нищо хубаво в следващите шампионатни кръгове. Интересното, в случая е, че букмейкърите дават по-нисък коефицент за победа на Шахтьор, което лично за мен е необяснимо. В първите два кръга представянето беше много слабо, а днешните гости записаха равенства с непретенциозните тимове на Торпедо и Городея. В предния си мач, Шахтьор показа известно събуждане в редиците си, като постигна 1-1 с един от водещите тимове в това първенство, а именно отбора на Неман Гродно.

Въпреки слабата резултатност на гостите, смятам че срещата ще завърши с над 2.5 попадения. Домакините са в чудесна форма и бележат много, а от своя страна показват пропуски в отбрана, което вероятно ще позволи на Шахтьор да се разпише поне веднъж.

Прогноза: Над 2.5 гола 

Коефициент: 1.55