БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Слуцк Резерви – Витебск Резерви 10.04.2020 | Прогноза

Домакин: 1.70 | Равен: 4.00 | Гост: 4.30

над 2.5 гола: 1.50 | под 2.5 гола: 2.60

Висшата лига на резервите в Беларус ни предоставя футболни емоции в следобедните часове в деня на майстора – петък. На „Градския” стадион в Слуцк излизат един срещу друг Слуцк рез. и Витебск рез. През изминалата кампания на този стадион видяхме цели седем гола между съперниците, а крайният победител беше домакинът, нещо което очаквам и днес да се случи, тъй като неговата форма е доста по-добра в момента.

Резервната формация на Слуцк се представя чудесно в домакинските си срещи. От началото на сезон 2020, тимът е изиграл две срещи пред собствена публика и е реализирал 7 гола. Това прави средно по 3.5 гола на мач. Последователно бяха победени Славия Мозир рез. и Динамо Брест рез. В последният кръг изненадващо, бяло-сините записаха поражение от втория тим на Ислоч и то при резултат 4:0. Активът на Слуцк рез. от началото на кампанията е 6 точки, който им отрежда 6-та позиция преди началото на кръга.

Любимото число на Витебск рез. се очертава да е 4. В последните два кръга, тимът беше разгромен последователно от Неман Гродно рез. и Смолевичи рез. с еднакъв резултат 4:0. Днес на отбора му предстои трето трудно изпитание далеч от дома. Витебск рез. изглеждат като тим, който не си е взел пролука от миналата кампания. През сезон 2019, тимът инкасира 79 гола в 30 изиграни срещи. Постижение, което им отрежда титлата, 4-та най-слаба защита в лигата. Казах ви за любимото число нали? Първият мач за сезона за отбора беше домакински и в него, тимът разгроми с 4:1, Городея. Смятам, че тежката серия от гостувания за Витсбек рез. ще продължи и те няма са успеят да спечелят, днес първите си точки далеч от дома.

Впечатление прави, че и двата отбора взимат участие в резултатни срещи от началото на кампанията. Смятам, обаче да предложа залог за успех на Слуцк рез. в днешната си прогноза, на база по-добрата им игра и огромната роля на домакинския фактор, вместо залог за много попадения в срещата.

Прогноза: Победа Слуцк Резерви

Коефициент: 1.70