БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Скуцк Резерви – Енергетик БГУ Резерви 07.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.66 | Равен: 3.95 | Гост: 3.80

над 3.5 гола: 1.98 | под 3.5 гола: 1.68

 

Слуцк посреща Енергетик в мач от поредния осми кръг на първенството на резервите в Беларус. Домакините са на девета позиция, с актив от осем точки, докато гостите от Минск имат три пункта по-малко и съответно заемат дванадесетото място. Слуцк стартира Кампанията чудесно, като в първите два кръга записа две победи, съответно над Славия и Динамо Брест. От тогава, обаче, днешните домакини не познават вкуса на победата, а в следващите пет мача спечелиха само две точки. Това означава, че в този период бяло-сините постигнаха само две равенства, а другите си три срещи загубиха. Слуцк има сравнително добра резултатност, като до момента е отбелязал тринадесет гола. Изключително е важно да отбележим, че седем от тези попадения бяха вкарани в първите два мача, в периода, в който домакините изиграха най-добрите си срещи до момента. В последните пет двубоя, вкараните попадения са само шест, а това е нищожно за резултатна Лига като тази. В защита домакините допускат доста, но пък Енергетик е един от най-слабо резултатните отбори в първенството. Ще бъде интересно да видим как ще се развие срещата, но според мен няма да сме свидетели на някакво голово зрелище, каквото сме свикнали да виждаме в голяма част от мачовете в Лигата на Резервите.

Гостите, както споменах, са един от най-нискорезултатните тимове, с едва седем вкарани гола, което е изключително слабо постижение в това първенство. Иначе, като цяло, представянето на Енергетик е много незадоволително, като оборът има само една победа от началото на сезона. В останалите си шест срещи, столичани записаха две равенства, като инкасираха цели четири поражения. Това им отрежда незавидното дванадесето място във временното класиране с едва пет точки. Споменах за слабото нападение на тима, но ще е несправедливо ако не обърнем внимание и на защитата. Със своите единадесет допуснати попадания, отбраната на днешните гости се представя сравнително добре за тим от втората половина на класирането. Единадесет инкасирани гола за резултатно първенство като това, можем да сметнем за прилично постижение. Всъщност, спечелените точки до момента се дължат до голяма степен на дефанса на гостите.

Очаквам да не станем свидетели на много попадения. Слуцк притежава прилично нападение, но в последните срещи бележи трудно. Гостите играят добре в защита и ще успеят да неутрализират нападателите на домакините. От друга страна, поради плачевната резултатност на Енергетик, не смятам, че отбранителния вал на Слуцк ще бъде особено затруднен. Двата отбора са в лоша форма и смятам, че няма да си отбележат много голове.

Прогноза: Под 3.5 гола

Коефициент: 1.68