БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Славия Мозир - Минск 25.04.2020 | Прогноза

Домакин: 2.15 | Равен: 3.30 | Гост: 3.75

над 2.5 гола: 2.35 | под 2.5 гола: 1.60

Стадион Юност отваря врати в съботния следобед, за да посрещне отборите на Славия Мозир и ФК Минск. Двата състава са разделяни само от 1 точка във временното класиране и успех днес би дал тласък на тима, който успее да го постигне.

Домакините стабилизираха изявите си след фалстарта в 1-ия кръг срещу Слутск. Последваха 2 гръмки победи и едно равенство, но миналия уикенд тимът записа поражение срещу Ислоч. Само четири дни след днешната среща на отбора воден от Михаил Мартинович му предстои тежко гостуване срещу Бате Борисов в мач преиграване за Купата на страната. Дали мотивацията на славяните ще е на 100% или ще има мисъл за важната среща предстои да разберем. До момента в лигата, тимът е изиграл две домакински срещи и не е инкасирал загуба пред собствена публика. Статистиката показва, че в тях славяните са изпълнили по 7.5 корнера средно на мач. Като цяло мачовете с участието на отбора от град Мозир се характеризират с чести изпълнения на ъглови удари. В последните 4-ри кръга е имало средно по 12 корнера в срещите им. Нещо което очаквам и днес да се повтори. По този показател, тимът е втори в лигата до момента.

Формата на Минск се влоши рязко след първите два кръга. Отборът няма отбелязан гол в последвалите 3 шампионатни мача. Забелязва се една липса на рационалност в редиците на тима воден от Андрей Разин. Отборът тръгва не разумно в атака на моменти и често бива хващан неподготвен в защита по този начин допуска лековати попадения. Комбинацията от отбор домакин, който изпълнява често ъглови удари в срещите си се допълва чудесно от гост съперник, който пък от своя страна прави същото. Това се наблюдава между днешните опоненти. Споменах, че Славия Мозир печели често корнери, когато играе пред собствена публика, същото важи и за Минск, когато е далеч от дома. Отборът е изиграл 3 мача като гост до тук в лигата, като е изпълнил средно по 7.66 корнера в тях. Очаквам днес тимът да тръгне в атака в търсене на първи гол от три мача насам, което би довело до обсада на наказателното поле на съперника и следователно доста спечелени ъглови удари.

Линията, която препоръчвам за срещата е над 9.5 корнера. Смятам, че за двата състава мотивацията в срещата ще бъде различна и крайния победител е непредвидим, но едно нещо ще е константа в двубоя, честото изпълнение на ъглови удари.

Вероятен стартов състав за Славия Мозир: Барановски, Жук, Потапов, Тимонюк, Малкевич, Раевски, Сенков, Костров, Котляров, Василиевич, Нарх

Вероятен стартов състав за Минск: Леонов, Чаговец, Прищепа, Рижук, Зелески, Яроцки, Насибулин, Губан, Шрамченко, Грибовски, Хващински

Прогноза: над 9.5 корнера

Коефициент: 1.80