БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Рух Брест Резерви - Городея Резерви 01.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.07 | Равен: 12.00 | Гост: 12.00

над 3.5 гола: 1.53 | под 3.5 гола: 2.34

Рух Брест 2 посреща на своя стадион аутсайдера в беларуската Висша лига за резерви – състава на Городея 2. Вторият състав на Рух се представя добре в шампионата дотук, но същото не може да се каже за гостите – дубълът на Городея има едва 2 отбелязани и цели 19 допуснати гола в 6-те си двубоя дотук. Домакините влизат като отявлен фаворит в двубоя, на хартия и наяве, а крайният изход от този двубой сякаш изобщо не буди съмнение.

Рух 2 има 12 точки в актива си и заема 6-тата позиция във временното класиране. Днешните домакини загубиха доста злощастно в Жодино срещу местния Торпедо в събота, като наивни грешки в защита ги лишиха от точки в мача. Брестовци далеч не играха зле, и са сред най-добрите отбори в шампионата на Беларус за резерви, като имат 4 победи в последните си 5 мача.

Вторият състав на Городея има само една точка и заема последното 16-то място в дъното на таблицата. Гостите на терена си загубиха от средния селянин, замислили две неотговорени цели. Отборът изглежда в катастрофално състояние, и сякаш трудно ще се противопоставя на отборите в групата. В последните 5 мача тимът има 1 равенство, последвано от 4 поредни загуби. Единственото, което прави впечатление в статистиката на днешните гости е огромното количество голове, които те с лекота допускат.

Определено „Рух“ ще спечели предстоящия мач, въпросът е с колко. Логично е, да се насочим към опциите за победата на домакините с хендикап, и смятам, че брестовци ще надделеят с поне 3 гола разлика. Залог за над 4 гола (азиатска линия) в мача изглежда също доста логичен, при темпото, с което вратарят на гостите е свикнал да вади топката от мрежата си.

 

Вероятен стартов състав за Рух Брест Рез: Денисенко, Чиж, Горбунов, Козлович, Нвофор Чуквуемека, Антилевский, Морозов, Никифоренко, Орешкевич, Садовски, Сибилев

Вероятен стартов състав за Городея Рез: Ефимов, Баглай, Борисевич, Иссар, Краевски, Крен, Кудрявцев, Шарков, Соловей, Волович, Морозов

 

Прогноза 1: Победа за Рух Брест Резерви (ХК -2.5)

Коефициент: 1.63

Прогноза 2: Над 4 гола в мача (азиатска линия)

Коефициент: 1.78