БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Рос Каунти - Мъдъруел 03.08.2020 | Прогноза

Домакин: 3.30 | Равен: 3.40 | Гост: 2.18

над 2.5 гола: 2.00 | под 2.5 гола: 1.78

 

Шотландското първенство започна, а в мач от първия кръг на Висшата Лига се изправят тимовете на Рос Каунти и Мъдъруел. Двата отбора не са играли от март и като цяло нямаме представа в каква форма се намират. Представянето им бе долу горе сходно преди прекратяването на шампионата, като елените имаха само две победи в последните си тринадесет шампионатни срещи. Клубът е основан в град Дингуол през 1929 година и разполага със скромен, но китен стадион с капацитет от близо 7000 места. Тимът се изкачи в първото ниво на шотландския футбол през миналата Кампания, след като спечели титлата в Чемпиъншип през сезон 2018-2019 година. Днес мачът е изключително непредвидим, но последните четири срещи между тези отбори завършват с поне по три отбелязани попадения, като в три от тях печели отборът, който гостува.

Гостите от Мъдъруел спечелиха само един от последните си десет мача във Висшата Лига преди нейното прекратяване, като както каза, се представят подобно на своите домакините. За по-незапознатите ще споделя, че отборът е основан през 1883 година в едноименния град, като стадионът му разполага с над 13 000 места и е почти двойно по-голям от този на днешните домакини. В историята си гостите дори са триумфирали с титлата в Премиършип през далечната 1932 година, а най-скорошните успехи на отбора са второто място в Лигата през сезон 2013-2014 година, както и финали в турнирите за Купата на Шотландия и Купата на Лигата през сезон 2017-2018. След тези данни гостите започват да звучат като фаворит в тази среща, но все пак е важно да споменем, че загубиха две от последните си четири срещи с Рос Каунти.

Смятам да заложа на голове в тази среща, тъй като е твърде рисковано да търсим знак в толкова непредвидим мач, с равностойни състави, които не са играли официални мачове от над пет месеца. Смятам, че подобно на последните четири срещи между тези опоненти, в понеделнишката вечер отново ще видим поне три попадения.

Вероятен стартов състав за Рос Каунти: Мунро, Морис, Рандол, Уотсън, Рийд, Драпър, Кели, Тилсън, Пейтън, Шоул, Ъруин

Вероятен стартов състав за Мъдъруел: Карсън, Керъл, Мугаби, Лейми, Дън, Магуайър, Кембъл, Търнбул, Маклевър, Уайт, Хасти

Прогноза: Над 2.5 гола

Коефициент: 2.00