БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Ранхайм - Конгсвингер 31.07.2020 | Прогноза

Домакин: 1.40 | Равен: 4.60 | Гост: 6.40

над 3.5 гола: 2.20 | под 3.5 гола: 1.65

Ранхайм се изправя срещу Конгсвингер в мач от 6-ия кръг на норвежката Първа лига. Двата тима изглеждат в коренно различна форма, като домакините са едни от лидерите във временното класиране, а гостите засега тънат в посредственост в дъното на таблицата.

В 5-ия кръг Ранхайм спретна истински голов спектакъл с Хам-Кам. Тимът победи, като гост с 3:4, като дежурни попадения в срещата отбелязаха Рьонинг и Тьоне. Двубоят беше изключително интересен, като още преди почивката паднаха цели 3 гола. Това не е изненада за никой, заради факта, че от началото на сезона Ранхайм взима участие в изключително резултатни срещи. В 5-те кръга до сега в срещите им винаги са падали минимум по 3 гола, като 4 от тях са завършили с попадения и в двете врати. Тимът има само 1 суха мрежа в тази серия, което е крайни недостатъчно за амбициите на състава. Определено наставникът на отбора Свен Маален трябва да бъде доволен от представянето на играчите си в атака, но не и във фаза защита. У дома, тимът е изиграл 2 срещи през новия сезон, като е реализирал 6 гола, 5 при победата над Грогуа и 1 при поражението от Тромсьо. Очаквам в петък вечер да видим поредния голов спектакъл от Ранхайм. В 3 от досегашните 5 мача на тима са паднали над 4.5 гола.

През миналата година, Конгсвингер завърши на престижното 5-то място в редовния сезон. Началото на този, обаче е доста колебливо и тимът има актив от едва 3 точки от възможни 15. Отборът е в серия от 4 поредни поражения, като трябва да направи всичко възможно да вземе точки от Ранхайм, за да прекъсне негативната серия. Отборът победи в 1-ия кръг, като гост Хам-Кам в среща с 5 гола. Двубоят завърши при резултат 2:3. В последните си три мача, далеч от дома, отборът допусна 9 гола и реализира 5 в противниковите врати. Защитата, опредено не се справя добре от началото на кампанията, а срещу атомното нападение на домакините това може да бъде голям проблем в петък вечер. Тимът е инкасирал минимум по 2 гола в 3 от споменатите 4 поражения.

Ранхайм изглеждат много вдъхновени в атака, но и допуска лековати попадения от което могат да се възползват гостите. Очаквам среща с поне 4 гола общо в двете врати.

Вероятен стартов състав за Ранхайм: Ленес, Тьоне, Кванде, Лундал, Алсет, Хегем, Регинулсен, Бласктад, Ерлиен, Трьомсдал, Рьонинг 

Вероятен стартов състав за Конгсвингер: Смедплас, Гродос, Яласто, Роер, Полеруд, Меланд, Холтер, Марклунд, Виньор, Лий-Гуй, Лангрекен

Прогноза: над 3.5 гола

Коефициент: 2.20