БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

НФК Минск - Гомел 03.05.2020 | Прогноза

Домакин: 2.42 | Равен: 3.40 | Гост: 2.75

над 2.5 гола: 1.84 | под 2.5 гола: 1.94

 

НФК Минск се представя чудесно до момента и записа две разгромни победи от началото на сезона срещу Гранит и Химик. В тези срещи, днешните домакини отбелязаха цели осем попадения, като инкасираха само едно. НФК Минск завърши миналата Кампания в средата на класирането, заемайки деветото място, но този сезон стартът е наистина впечатляващ. Играта на домакините върви, всички комбинации в атака се получават, а защитата се представя великолепно. Гарваните играят без напрежение, тъй като към тях няма очаквания. Единствената поставена цел от ръководството е, тимът да запази мястото си в Лигата, а всяко по-предно класиране би било само в бонус за столичния тим. Лишени от това напрежение, домакините играят великолепно, като Гомел със сигурност ще усети мощта на атаката им. Интересно е да видим как ще се представят домакините, но едно е сигурно – от тази среща те могат само да спечелят, дали една или три точки предстои да разберем.

Гомел отпадна злощастно от Висшата Лига през миналия сезон, като само една точка лиши тима от спасението. Погледнато отстрани се очаква тимът да се върне още следващия сезон в елита, но нещата не стоят точно така. Основната част, ядрото на отбора напусна през трансферния прозорец, като големият брой нови футболисти, нито са се приспособили все още, нито отговарят на класата, която се очаква от тях. Това личи и по резултатите – съставът все още няма победа, а е важно да отбележим, че първите две срещи бяха пред собствена публика. Не ми се мисли какво очаква отбора на Гомел днес, когато гостуват на летящия НФК Минск. Отделно мачовете, които се играха бяха срещу сравнително непретенциозни тимове, което допълнително внедрява напрежение в редиците на гостите. Може би шокът от отпадането през миналия сезон беше прекалено голям и днешните гости все още не могат да се справят с него. Нужно е още време за адаптация на новите футболисти, а до тогава, за съжаление, тимът ще страда. Това ще се потвърди още днес, като се съмнявам Гомел да успее да измъкне нещо от срещата.

Очаквам напрегнат двубой, в който все пак домакините ще успеят да покажат превъзходство и да реализират добрата си форма. НФК Минск ще спечели и ще погледне смело към челните места в класирането.

Вероятен стартов състав за НФК Минск: Фомичев, Гаев, Воронцов, Гречишко, Колиядко, Алшаник, Расолко, Задавский, Лебедев, Линко, Зенко

Вероятен стартов състав за Гомел: Ковалев, Юденков, Каплунов, Трояков, Шевченко, Иванов, Суша, Васков, Терешченко, Некрасов, Гомза

Прогноза: Победа за НФК Минск

Коефициент: 2.42