БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Неман Гродно Резерви - Рух Брест Резерви 08.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.61 | Равен: 4.10 | Гост: 3.90

над 3.5 гола: 2.05 | под 3.5 гола: 1.63

 

Два тима в чудесна форма се изправят в осмия кръг от Лигата на Резервите в Беларус. Домакините заемат третото място във временното класиране с актив от шестнадесет точки, като от началото на сезона записаха една единствена загуба срещу безапелационния лидер в Шампионата Динамо Минск. В останалите си шест срещи Неман допусна едно равенство, а другите пет мача бяха спечелени безпроблемно. Важно е на отбележим, че във всички двубои пред собствена публика, домакините спечелиха пълния актив от точки. Това ги прави един от най-добрите отбори в лигата що се отнася до представянето на собствен стадион. Гостите от Брест също са в добра форма, но срещу безапелационен домакин като днешния ще им бъде изключително трудно. През миналата година Неман Гродно завърши на четвърто място в крайното класиране, а през този сезон амбициите са за дори по-горно класиране. Това минава през задължителен успех днес, въпреки доброто представяне на гостуващия тим.

Рух Брест изненадва до момента и се намира само на точка зад днешния си опонент, заемайки пето място в таблицата. Гостите имат пет успеха и две загуби. Изключително е важно да отбележим, че когато играят далеч от дома са записали два успеха и също толкова поражения, а единствената им победа срещу сериозен тим е над ФК Минск с 3-1 у дома. Останалите победи бяха записани срещу сравнително непретенциозни тимове от долната част на класирането. Това, разбира се, не омаловажава успехите на гостите, но определено не ги прави фаворит срещу пряк конкурент за челните места като Неман Гродно. Именно за това, смятам, че днес ще станем свидетели на третата загуба на отбора от Брест.

Домакините са в чудесна форма, особено що се отнася до срещите у дома, като смятам, че днес ще потвърдят това. Гостите от Брест правят изненадващо добър сезон до момента, но срещу опонент като днешния очаквам да се препънат. Отделно формата им при гостувания е далеч по-несигурна, сравнено с играта на собствен терен. Очаквам успех за Неман Гродно и затвърждаване на шампионските амбиции на тима.

Прогноза: Победа за Неман Гродно

Коефициент: 1.61