БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Може ли Старт да изненада Волеренга на ставка 3.50?

17 август 2020 | 16:02

 

Вече се изиграха тринадесет кръга от норвежката Елитесериен или казано с други думи най-високото ниво на футбола в Норвегия. Старт Приема Волеренга в късен мач днес, а двата тима се представят под очакванията. Старт се намира в зоната на изпадащите, а ставката за победа на домакините е 3.50. Въпреки лошите резултати играта на домакините постепенно се подобрява и се очаква те да излязат скоро от кризата. Именно за това този коефициент е изключително примамлив за търсещите изненади. Равенството е оценено на 3.60, а за всички търсещи логиката и резона в своите залози, ставката от 2.00 за победа на Волеренга си е направо подарък. С оглед резултатността на двата тима, коефициентът за над 2.5 гола от 1.70 не е за изпускане. Само ще спомена, че последните четири срещи на домакините и предишните три мача на гостите завършват с поне три отбелязани попадения. Именно за това вероятността за под 2.5 гола е оценявана на около 2.10.

Както казах, Старт навлиза в добра форма, а който се осмели и повярва, че домакините няма да загубят може да се възползва от добрия коефициент за 1Х на стойност 1.80.

Вероятността да станем свидетели на Гол / Гол резонно е 1.60 с оглед добрата резултатност на тимовете.

Който вярва в успеха на гостите от Волеренга ( важно е да споменем, че домакините са на предпоследното място във временното класиране, докато гостите са пети и се борят да влязат в топ 3 ) и мисли, че бохемите ще спечелят безапелационно, може да се възползва от ставката от 3.50 за победа с поне два гола разлика на гостите.

Двата тима нямат изявени голмайстори, но напоследък Матиас Вилхялмсон е във вихъра си, вкарвайки четири гола в последните срещи за домакините. Важно е да отбележим, че три от тези попадения бяха първи в мача, а ставката това да се случи и днес е 4.90. Вероятността норвежкия таран да вкара по всяко време е оценена на 2.60.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }