БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Майнц05 - Аугсбург 14.06.2020 | Прогноза

Домакин: 2.35 | Равен: 3.55 | Гост: 3.15

над 2.5 гола: 1.85 | под 2.5 гола: 2.10

До края на сезона в Бундеслигата остават 4 мача и отборите в дъното на класирането трябва да са крайно мотивирани и да се борят за всяка точка. В неделния следобед на Опел Арена излизат един срещу друг Майнц 05 и Аугсбург, два тима замесени в битката за оцеляване. Отборите са разделяни от 1 точка по между си и който успее да надделее днес ще се чувства малко по-спокоен за своето спасение.

Домакините спечелиха 5 точки след рестарта на кампанията от 15 възможни. Последният кръг Майнц 05 записа важен успех над Айнтрахт Франкфурт с първата си суха мрежа от 6 кръга насам. У дома, тимът няма победа в 3 поредни срещи, смятам че днес тази серия ще бъде прекъсната. Титулярният вратар на отбора Зентер продължава да е извън сметките на Ахим Байлорцер, освен той с травма още е и Бел.

Проблемите с контузени играчи при Аугсбург са доста повече. Важните отсъстващи футболисти, според мен ще повлияят на крайния резултат. Моравек, Хан, Байер, Кордова, Яго и Аста продължават да лекуват травми и няма да са на разположение на Хайко Херлих. Отборът не се представя на ниво, като гост. Тимът записа 6 загуби в последните 7 шампионатни мача далеч от дома. Единственият успех в тази серия дойде срещу закъсалия тим на Шалке 04. Във всичките 6 поражения, Аугсбург е допуснал минимум 2 гола във вратата си. Подобно на днешния си съперник, отборът спечели едва 5 точки в изиграните 5 кръга след подновяването на Бундеслигата.

Тимът на Майнц 05 е отличен за залог свързан с ъглови удари. Средно в мачовете на отборът в последните 5 кръга са паднали по 12.40 корнера. Майнц 05 е изпълнил повече от съперника си в 4 от 5-те срещи. Средно тимът печели по 6.6 ъглови удари в тази серия и логично тези, които могат да смятат на ум се досещат, че са  допуснали по 5.80. При мен случая е под лозунга – „Да е жив и здрав създателя на калкулатора“. Очаквам и днес Майнц 05 да изпълни доста корнери в търсене на първи 3 точки у дома след неуспехите последно време. Статистиката на Аугсбург показва засилване на този показател последните 3 кръга. Средно в тях са изпълнени по 12.66 корнера. За съпоставка ако разтегнем нещата в рамките на 5-те мача след подновяването ще видим, че тогава са по 9.40 на мач. В тази серия от 3 срещи, тимът е изпълнил по 7.66 корнера. С оглед на изравнените сили и сходна та форма на двата тима е възможно Аугсбург да спечели толкова на брой и в днешната среща.

Смятам, че проблемите с контузени играчи в редиците на гостите ще са фактор и Майнц 05 ще вземе така цените 3 точки от сблъсъка. „Страх лозе пази“, заради това смятам да предложа залог за победа на домакините с опция, равенство няма залог. Линията от 9.5 корнера, очаквам да бъде изпълнена с лекота от съставите, за по-смелите играчи, могат да опитат и по-горните линии.

Вероятен стартов състав за Майнц 05: Мюлер, Бросински, Ст. Юст, Ниакате, Баку, Латза, Кунде, Боетиус, Куайсон, Онисиво, Матета

Вероятен стартов състав за Аугсбург: Луте, Фрамбергер, Йедвай, Удухай, Макс, Кедира, Рихтер, Базер, Саренрен, Варгас, Нидерлехнер

Прогноза 1: Победа за Майнц 05 равенство няма залог

Коефициент: 1.70

Прогноза 2: над 9.5 корнера

Коефициент: 1.75