БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Лида - Слоним 03.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.51 | Равен: 4.10 | Гост: 6.00

над 2.5 гола: 1.83 | под 2.5 гола: 1.94

 

Лида се изправя срещу Слоним в мач от третия кръг на беларуската Първа Лига. Домакините определено влизат като фаворит в тази среща според букмейкърите, въпреки че все още не са записали победа. Според мен успехът на домакините не е толкова сигурен, като Слоним определено ще има своите шансове в тази среща. Лида завърши миналия сезон на седмо място и се представи сравнително успешно През кампанията. Лошото за тима е, че в последните си шест мача има само една победа, а от началото на този сезон играе изключително слабо. В първите си два мача Лида допусна четири гола и отбеляза три, като пропуските в отбрана костваха поне една победа за отбора от едноименния град. Днес домакините със сигурност ще излязат за трите точки и ще атакуват, но това ще отвори пространства в тяхната отбрана, от които опасните гости вероятно ще се възползват. Предстои ни интересен мач за ниво Първа Лига, като напрежението със сигурност ще бъде в полето на домакините.

Отборът на Слоним ще излезе без особен натиск, тъй като никой не очаква от него някакво внушително представяне. Според мен, обаче, гостите ще успеят да затруднят своите домакини, а формата в последните мачове говори за солидно представяне. В предишните си шест срещи, Слоним записа само две поражения, а през този сезон отборът още не познава горчивината на загубата, побеждавайки Орша в предния кръг и стигайки до равенство 0-0 срещу сериозния тим на Волна. Така изненадващо за мен, коефициентите в полза на гостите са изключително завишени, като мисля, че определено трябва да се възползваме от това. От споменатите от мен шест двубоя, три от тях завършиха наравно. Слоним е специалист по равенствата, особено когато гостува, като мисля, че днес е перфектния момент да потвърди това.

Очаквам напрегнат мач, в който гостите предимно ще се защитават, но ще успеят да постигнат равенство. Слоним печели рядко навън, но често взема една точка при визитите си. От друга страна, Лида не в оптимална форма и вероятността да не спечели е огромна. Ще видим тактически мач, в който двата тима ще си поделят точките.

Вероятен стартов състав за Лида: Гремза, Карпов, Василенко, Лазарев, Самедов, Доброволский, Карпович, Савчик, Слесарев, Саенко, Карп

Вероятен стартов състав за Слоним: Шишлов, Казаков, Ровбут, Усович, Кижиманов, Чудук, Силинский, Сикоев, Корзун, Лозко, Кошел

Прогноза: Равенство

Коефициент: 4.10